Αθλητισμός

Γαλατάς Road & Mtb Race 2015

AFISA GALATAS 2015 lowΤο Bike Expert, ο σύλλογος ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.  και η ομάδα MTB Expert  παρουσιάζει και στηρίζει το «Γαλατάς Mtb Race»- αγώνα ορεινής ποδηλασίας που θα πραγματοποιηθεί στις 14-15 Φεβρουαρίου 2015 στην περιοχή του δήμου Ναυπακτίας.

Ο αγώνας επιστρέφει για 3η συνεχή χρονιά μετά την πολύ επιτυχημένη διοργάνωση του 2014, για να ενθουσιάσει τους φίλους του αθλήματος και να ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς αναβάτες!

Οι συμμετέχοντες αθλητές θα απολαύσουν έναν συναρπαστικό αγώνα mountain bike σε τοποθεσίες απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς. Οι δύο διαδρομές του αγώνα (μεγάλη & μικρή) θα διασχίζουν τις πανέμορφες περιοχές του Δήμου Ναυπακτίας με αφετηρία και τερματισμό τον Γαλατά.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί αγώνας ποδηλασίας δρόμου, ποδηλατική βόλτα για όλους και πολλές δραστηριότητες ψυχαγωγικού και αθλητικού χαρακτήρα.

Το Γαλατάς Mtb Race είναι ένα γεγονός με πανελλήνια εμβέλεια καθώς αθλητές και επισκέπτες από διάφορες περιοχές της χώρας θα φτάσουν στη Ναυπακτία για να συμμετάσχουν. Πέρα από το χωριό του Γαλατά που θα είναι η αφετηρία και τερματισμός, η διαδρομή του αγώνα θα περνάει από άλλα  χωριά του δήμου Ναυπακτίας (Τρίκορφο, Περιθώρι, Γαυρολίμνη, Άνω βασιλική) δίνοντας τη δυνατότητα στους τοπικούς φορείς, πολιτιστικούς συλλόγους, σχολεία και κατοίκους να συμμετέχουν.

Οι online εγγραφές  έχουν ανοίξει και θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι την Πέμπτη 12/02/2015. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο http://www.mtbxpert.gr/galatas-2015-online-dilosi.html.

Δείτε τα video προηγούμενων διοργανώσεων:

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟΝ ΓΑΛΑΤΑ – YouTube

http://www.youtube.com/watch?v=zdjQ9RFkATk

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα στο site της διοργάνωσης: http://www.mtbxpert.gr/

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close