ΑυτοδιοίκησηΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

Ανακοίνωση υποψηφιότητας για την Τ.Κ. Αστακού

Το πρόγραμμα “Κλεισθένης” δημιουργεί τελείως νέα δεδομένα στην αυτοδιοίκηση και πλέον δίνει σοβαρές αρμοδιότητες στις Τοπικές Κοινότητες.

Η εκλογή των προέδρων και των μελών γίνεται με διαφορετικό τρόπο και δίνεται η δυνατότητα ανεξάρτητοι συνδυασμοί να ζητήσουν την ψήφο των δημοτών για να αναλάβουν τα ηνία στις Τοπικές Κοινότητες.


Τη κάθοδο του στις εκλογές του Μάιου, με τον συνδυασμό “Φάρος” για την Τοπική Κοινότητα του Αστακού, ανακοίνωσε με γραπτή του δήλωση ο κ. Κώστας Γαλάνης.

Αναφέρει συγκεκριμένα:

“Με την επικοινωνία μας αυτή, επιθυμώ να σας γνωστοποιήσω την πρόθεσή μου να είμαι υποψήφιος Πρόεδρος του Δημοτικού Διαμερίσματος Αστακού, στις προσεχείς εκλογές, επικεφαλής συνδυασμού «ΦΑΡΟΣ».

Η επιθυμία μου να αγωνιστώ για ν’ αποκτήσει η πόλη μας τη φυσιογνωμία που της ταιριάζει, σε συνδυασμό με την πολύχρονη εμπειρία απ΄την ενασχόλησή μου με τα κοινά και τον ελεύθερο χρόνο που μπορώ να διαθέσω, είναι – νομίζω – σημαντικά στοιχεία για την πολιτική δραστηριοποίησή μου.

Φυσικά και γνωρίζω ότι ο ρόλος των Τοπικών Συμβουλίων έχει υποβαθμιστεί σ΄ένα σύστημα Τοπικής Αυτοδιοίκησης Δημαρχοκεντρικό.

Αυτό όμως δε σημαίνει ότι αφήνουμε τα πράγματα μοιρολατρικά στην τύχη τους ∙ αγωνιζόμαστε – κυρίως με τους νέους μας – διεκδικούμε, δημιουργούμε. Και λίγα να πετύχουμε, πάλι κέρδος θα είναι για τον τόπο.

Προσωπικά δεν έπαψα ποτέ να ενδιαφέρομαι και να ασχολούμαι για το κοινό καλό. Πιθανόν να γνωρίζετε τον ανιδιοτελή αγώνα, εμού και των συνεργατών μου, όχι μόνο για την ύπαρξη, αλλά και τη βελτίωση της λειτουργίας του Ναυτικού Ομίλου Αστακού, που δίνει τη δυνατότητα στους νέους και νέες του τόπου μας να ασχολούνται με την άθληση σε υψηλό επίπεδο, σ’ ένα τομέα που ταιριάζει πολύ στον παραθαλάσσιο τόπο μας.

Κι αυτή η προσπάθειά μας γίνεται με μεγάλες δυσκολίες, όχι μόνο οικονομικές, που σε καμιά περίπτωση όμως δεν μας απογοήτευσαν.

Τα όποια λάθη του παρελθόντος αποτελούν ένα πολύτιμο κεφάλαιο για τη ζωή μου, όπως και σε κάθε άνθρωπο άλλωστε, γιατί αυτά διδάσκουν. Έχοντας κάνει την αυτοκριτική μου, θεωρώ ότι έχω κάθε δικαίωμα να απευθυνθώ σε σας και να ζητήσω τη στήριξή σας.

Είμαι στη διάθεσή σας να μιλήσουμε για τον τόπο μας και την πιθανή συνεργασία.”

Πηγή: http://www.astakos-news.gr

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button