ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Γ. Βασιλείου: “Η ΚΟΙΠΑ θα φτάσει σε όλα τα χωριά του δήμου στο 2o lockdown” (ηχητικό)

Πρόνοια και για όσους βρίσκονται σε καραντίνα λόγω Covid

Για τον δεύτερο κύκλο δράσεων για την ενίσχυση των ευάλωτων δημοτών του δήμου Αγρινίου, μίλησε σήμερα στον ΑΕΡΑ FM και τον Παναγιώτη Τσακανίκα, ο πρόεδρος της ΚΟΙΠΑ Γιάννης Βασιλείου.

Με την έλευση του δεύτερου lockdown, η ΚΟΙΠΑ δηλώνει έτοιμη για να προσφέρει υπηρεσίες σε πολίτες που για διαφόρους λόγους, δεν μπουν να εξυπηρετήσουν βασικές ανάγκες τους.

Το προσωπικό σε αυτή τη δεύτερη φάση είναι λιγότερο, αλλά επαρκές, κατά τον κ. Βασιλείου, ενώ εισάγονται και κάποια επιπλέον μέτρα.

Καταρχήν εξυπηρετούνται πλέον πολίτες όλων των Δημοτικών Ενοτήτων, χωρίς να είναι ανάγκη να έρθουν στο Αγρίνιο (σ.σ. υπάρχουν τηλέφωνα για επαφή με την ΚΟΙΠΑ σε κάθε Δημοτική Ενότητα).

Μια ακόμη επιπλέον δράση σχετίζεται με τους δημότες που βρίσκονται σε καραντίνα εξαιτίας του κορωνοϊού. Όπως εξηγεί ο κ. Βασιλείου και αυτοί οι δημότες, τη στιγμή που δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν από οικεία τους πρόσωπα, θα βοηθηθούν από τους εργαζομένους της ΚΟΙΠΑ σε είδη πρώτης ανάγκης κλπ. “Αυτό το κάναμε και πριν το lockdown”, προσέθεσε ακόμη.

Τέλος, ο πρόεδρος της ΚΟΙΠΑ τονίζει την συμβολή των ιδιωτών με συνεισφορές στο πρώτο lockdown, προσθέτοντας πως η βοήθειά τους θα χρειαστεί και τώρα, αν και η περίοδος των περιορισμών είναι μικρότερη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button