ΕξελίξειςΡοή Ειδήσεων

Γ. Βαρεμένος για επίσκεψη Γκάγκα στο νοσοκομείο Αγρινίου: «Καλό το τσάϊ και η συμπάθεια»

«Για να είναι μία επίσκεψη ουσιαστική και όχι επικοινωνιακή πρέπει να δίνονται λύσεις στα προβλήματα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Ανακοίνωση εξέδωσε ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Γιώργος Βαρεμένος αναφορικά με την επίσκεψη της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας Μίνας Γκάγκα στο Νοσοκομείο Αγρινίου.

Ο κ. Βαρεμένος θέτει ερωτήματα στην κ. Γκάγκα τα οποία, όπως αναφέρει, «έπρεπε να είχαν πάρει απαντήσεις κατά την επίσκεψη», υπογραμμίζοντας πως «μία επίσκεψη ουσιαστική και όχι επικοινωνιακή πρέπει να δίνονται λύσεις στα προβλήματα και όχι αυτά να χρονίζουν, επιτείνοντας τον κίνδυνο κατάρρευσης της λειτουργίας του νοσοκομείου».


Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γιώργου Βαρεμένου:

«Μετά  την επίσκεψη της αναπλ. υπουργού Υγείας κας Γκάγκα στο Νοσοκομείο Αγρινίου, ο βουλευτής κ. Γ. Βαρεμένος θέτει ορισμένα ερωτήματα, που λογικά έπρεπε να είχαν πάρει απαντήσεις κατά την επίσκεψη.

Τώρα που η κα Γκάγκα διαπίστωσε, όπως είπε, ότι πρόκειται για ένα σύγχρονο νοσοκομείο με καλές υποδομές και με προσωπικό που το αγαπάει και το πονάει, την ρωτάμε:

1ον: γιατί, ενώ αποχώρησαν 17 γιατροί και απομένουν κενές 25 οργανικές θέσεις, έχουν τοποθετηθεί μόνον δύο νέοι;

2ον: γιατί από τους 25 νοσηλευτές που ζητήθηκαν, οι αρμόδιοι εδέησαν να απαντήσουν θετικά μόνον για τρεις επικουρικούς;

3ον: γιατί δεν λύνονται τα γραφειοκρατικά προβλήματα για την άμεση πρόσληψη της εντατικολόγου που αποδέχθηκε την θέση και, κυρίως, γιατί δεν προκηρύσσονται και οι άλλες θέσεις που είναι αναγκαίες για να λειτουργήσει η ΜΕΘ του Νοσοκομείου;

4ον: γιατί δόθηκαν μόνον 200.000 € για το έλλειμμα του προϋπολογισμού, το οποίο ξεπερνάει τις 500.000 €, την  στιγμή που για την εξαγγελθείσα δημιουργία αιμοδυναμικού τμήματος απαιτούνται άλλες 600.000, σύνολο δηλ. πλέον του 1.000.000 €;

Όσο για τις προθέσεις της κας Γκάγκα για την επίλυση των προβλημάτων, υπενθυμίζω ότι ο δρόμος προς την κόλαση είναι στρωμένος με τις καλύτερες των προθέσεων. Καλό το τσάϊ και η συμπάθεια, αλλά για να είναι μία επίσκεψη ουσιαστική και όχι επικοινωνιακή πρέπει να δίνονται λύσεις στα προβλήματα και όχι αυτά να χρονίζουν, επιτείνοντας τον κίνδυνο κατάρρευσης της λειτουργίας του νοσοκομείου».

Τοπική Διαφήμιση
papathanasiou christmas2022 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button