Γεγονότα

Γ. Σωτηρόπουλος στο agrinio web radio: "Τέλος στην αλαζονεία και το σάπιο σύστημα του Επιμελητηρίου"

epimelitiriaki-sygkentrosi-sotiropoulos (30)Μιλώντας στην εκπομπή του Παναγιώτη Τσακανίκα στο agrinio web radio ο υποψήφιος πρόεδρος για το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας και επικεφαλής της “Επιμελητηριακής Ανανέωσης” επέμεινε στις χθεσινές δηλώσεις του διερωτώμενος αν κάποιος που έχει διένεξη με το Δημόσιο για χρέη, αν είναι ηθικό και αξιοπρεπές να εκπροσωπεί όλους τους επαγγελματίες απέναντι στο Δημόσιο.

«Όλα είναι σε δημόσια θέα», εξηγεί ο κ. Σωτηρόπουλος κάνοντας λόγο για μια ανοιχτή στο κοινό δίκη. «Το λευκό ποινικό μητρώο είναι άσχετο με το θέμα για πρωτόδικη απόφαση και δεν μας λέει τίποτε ο κ. Τσιχριτζής για την ποινή», αναφέρει ο κ. Σωτηρόπουλος που κάνει λόγο για «σάπιο σύστημα» και καλεί όποιον θέλει να ελέγξει τους ανοιχτούς κι ελεύθερους λογαριασμούς του, τον ΗΔΙΚΑ, την φορολογική του κατάσταση, «τα πάντα στο φως», όπως λέει.
Επίσης ο κ. Σωτηρόπουλος ξεκαθαρίζει ότι με τους υποψηφίους του αντίπαλου συνδυασμού δεν έχει απολύτως τίποτε, αντίθετα θέλει να εργαστεί μαζί τους, όμως το πρόβλημα είναι το πρόσωπο του επικεφαλής για τις πρακτικές του οποίου, όπως λέει, έχουν φτάσει να απολογούνται αυτές τις μέρες.
Παράλληλα ο κ. Σωτηρόπουλος, προκειμένου για να στοιχειοθετήσει την αλαζονεία, όπως είπε, του κ. Τσιxριτζή παρουσίασε ένα έγγραφο αλληλογραφίας με μέλος του Επιμελητηρίου στο οποίο τονίζει πως εκλέγεται όλα τα προηγούμενα χρόνια πρόεδρος «με σταλινικά ποσοστά»!
Ακούστε το ηχητικό:

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button