Εκλογές

Γ. Παπαναστασίου: «Θα αλλάξουμε το Αγρίνιο! Το υπόσχομαι!» (video)

po-papanastasiou-omilia7 (640 x 480)

Σε μεγάλη συγκέντρωση υποστηρικτών του στην πλατεία Δημοκρατίας, μίλησε πριν από λίγο ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

Να σημειωθεί πως στην ομιλία του παραβρέθηκε σύσσωμη η τοπική ΝΔ, με τους βουλευτές Μάριο Σαλμά και Κώστα Καραγκούνη να δίνουν το παρών, πολιτευτές κλπ

Ο κ. Παπαναστασίου έκανε λόγο για προμήνυμα νίκης επισημαίνοντας ότι μπήκε μπροστά στη προσπάθεια γιατί δεν φοβήθηκε ποτέ τις προκλήσεις και του ήταν αδιανόητο να μην ανταποκριθεί. Είπε ότι ο ίδιος δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός και ότι δεν προσπάθησε ποτέ για θέσεις καρέκλες, αλλά πορεύτηκε με αρχές και όραμα. Για τη νυν δημοτική αρχή την οποία αποκάλεσε σε όλη την ομιλία «απερχόμενη» ανέφερε ότι χειραγωγεί τους πολίτες, έχει φτιάξει «ένα συστηματάκι» και κρατά το δήμο στη μετριότητα και τη φαυλότητα. «Δεν τους μοιάζουμε» ανέφερε λέγοντας ότι έχουν χάσει την ψυχραιμία και τον ύπνο τους και έχουν «απέναντί τους όλο το Αγρίνιο», όπως ανέφερε.

po-papanastasiou-omilia5 (640 x 480)Έκανε λόγο για ρουσφέτια της τελευταίας στιγμής και για μπαλώματα στις τοπικές κοινότητες με λίγο τσιμέντο, πράξεις που «καταδίκασαν το δήμο».

Ο κ. Παπαναστασίου έκανε σφοδρή επίθεση στον κ. Μοσχολιό αναφορικά με το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο, τη μη σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό, ενώ αναρωτήθηκε που ξοδεύτηκαν 700 χιλιάδες για τον ξενώνα κακοποιημένων γυναικών.

«Λυπάμαι και ντρέπομαι», ήταν τα λόγια του ενώ τόνισε ότι δεν ζούμε στη δεκαετία του ’60 αλλά στο 2014. Έκανε λόγο για ψέματα και αδιαφάνεια, κατάργηση των τοπικών συμβουλίων νέων, ερήμωση του ΔΑΚ και για «πολυτελείς εκδόσεις με τα πεπραγμένα του δήμου». Ακόμη ότι χρειάστηκαν πολλά χρόνια για να μάθει η δημοτική αρχή τα ΑμεΑ και «αν γίνει κανένα λάθος θα τους πάρει κι άλλα χρόνια να μάθουν τους γέρους που θέλουν ένα παγκάκι να καθίσουν». Ακόμη έκανε λόγο για ανύπαρκτη διαβούλευση για θέματα όπως το Πάρκο όπου ο «διχάστηκε ο λαός του Αγρινίου».

po-papanastasiou-omilia2 (640 x 480)

po-papanastasiou-omilia3 (640 x 480)

Η Νέα Αρχή είστε εσείς», είπε προς το πλήθος και δεσμεύτηκε να ξανακάνει μεγάλο το Αγρίνιο, λέγοντας ότι είναι βέβαιος και έχει εμπιστοσύνη στους ανθρώπους του συνδυασμού. «Θα ματώσουμε. Θα προκόψει ο δήμος, θα μεγαλώσει. Θα το δείτε.» είπε με έμφαση, επισημαίνοντας ότι θα είναι στο χωράφι και την επιχείρηση, ενώ θα υπάρξει σχέδιο για εξωστρέφεια και πρόσκληση επενδύσεων.

«Το μόνο που δεν ξέρετε είναι πόσο ψηλά μπορούμε να φτάσουμε! Ούτε εγώ το ξέρω! Αλλά ξέρω ότι θα προσπαθήσω! Σας το υπόσχομαι! Χωρίς βαρίδια του χτες και ανεξάρτητα από ιδεολογίες», ήταν τα λόγια του κ. Παπαναστασίου λίγο πριν κλείσει την ομιλία του με την παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού του στην εξέδρα μαζί του και το σύνθημα «Το Αγρίνιο θα νικήσει. Το νέο θα επικρατήσει!»

po-papanastasiou-omilia4 (640 x 480)

po-papanastasiou-omilia5 (640 x 480)

 Ολόκληρη η ομιλία του Γ. Παπαναστασίου:

“Φίλες και φίλοι,

συμπολίτισσες και συμπολίτες,
Σας κοιτάζω και σκέφτομαι:
Τι πρέπει να πω τώρα;
Ότι είμαι συγκινημένος από την παρουσία σας;
Ότι βλέπω μπροστά μου μία συγκλονιστική συγκέντρωση που αποτελεί προμήνυμα νίκης;

Δεν θέλω να πω αυτά που όλοι λένε σε παρόμοιες, προεκλογικές συγκεντρώσεις.
Σας λέω μόνο ένα μεγάλο ευχαριστώ!
Θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας από καρδιάς. Και στο πρόσωπο σας στους πολίτες όλου του Δήμου, οι οποίοι προτού ακόμα αποφασίσω να θέσω υποψηφιότητα, μου ζητούσαν να μπω μπροστά, για να κάνουμε πράξη τη μεγάλη αλλαγή που έχει ανάγκη ο Δήμος μας.
Και το έκανα.
Πρώτον, γιατί ποτέ μου δεν απέφυγα τις προκλήσεις, όσο δύσκολες και αν ήταν.
Και δεύτερον, γιατί μου ήταν αδύνατο να μην ανταποκριθώ στο αίτημα των πολιτών του τόπου όπου γεννήθηκα και επέλεξα να ζω.

Όπως το κάνετε και όλοι εσείς, που στέκεστε εδώ και αγαπάτε αυτόν τον τόπο, με τον οποίο δέσατε τις ζωές σας.
Γιατί δεν θελήσατε να φύγετε από την γη των πατεράδων σας και γιατί πιστέψατε πως εδώ θα έχετε την ευκαιρία για προκοπή.
Φίλες και φίλοι,
Οι περισσότεροι με ξέρετε χρόνια.
Ξέρετε με ποιες αξίες και αρχές πορεύτηκα στον δημόσιο βίο μου.
Γνωρίζετε, ότι διεκδίκησα τη ψήφο και την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου, την οποία κάθε φορά που βρέθηκα σε θέση ευθύνης, αξιοποίησα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Γνωρίζετε επίσης όμως, ότι αυτή τη ψήφο και την εμπιστοσύνη δεν την αντάλλαξα ποτέ με καρέκλες στον κρατικό μηχανισμό ή αλλού, προκειμένου να εξασφαλίσω μία εύκολη ζωή και μία καλύτερη καριέρα.
Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός.
Δεν είμαι άνθρωπος των μηχανισμών, κομματικών ή άλλων.
Είμαι απλά άνθρωπος!
Ένας Αγρινιώτης, σαν όλους εσάς, που πάντοτε ήταν εδώ και πάντοτε θα είναι.
Για να αγωνίζεται γι’ αυτόν το τόπο και τους ανθρώπους του, με απαράβατες αρχές ηθικής και εντιμότητας, αλλά και με όραμα, με όρεξη, για πολλή και σκληρή δουλειά, ώστε και εμείς και τα παιδιά μας να μπορέσουμε να ζήσουμε καλύτερα.

po-papanasatsiou-plateia1Ακριβώς γι’ αυτούς τους λόγους, φίλες και φίλοι, η απόφασή μου να διεκδικήσω το Δήμο Αγρινίου προκάλεσε σύγκρυο στους αντιπάλους μας.
Ιδιαίτερα σε εκείνους που νομίζουν ότι το Αγρίνιο είναι το «τσιφλίκι» τους, το οποίο θα μπορούν για πάντα να ορίζουν.
Σε εκείνους που πιστεύουν πως το συστηματάκι εξουσίας που έστησαν εδώ και χρόνια, δεν θα αλλάξει. Και θα μπορούν να χειραγωγούν τους πολίτες, κρατώντας πάντοτε αυτή την περιοχή στην δική τους μετριότητα και την δική τους φαυλοκρατία.
Αυτοί ξέρουν πως εγώ, δεν είμαι ένας από αυτούς.
Δεν τους μοιάζω.
Ξέρουν πως δεν συμβιβάζομαι με τα λίγα και τα μέτρια.
Ότι δεν αντέχω την πολιτική που δεν υπηρετεί τον πολίτη και αγωνίζομαι με σθένος για το δίκαιο και την προκοπή, απέναντι σε κάθε αντίπαλο, όποιο πολιτικό, κοινωνικό και οικονομικό «κοστούμι» κι αν φοράει.
Και τρομάζουν.
Έχουν χάσει την ψυχραιμία τους και τον ύπνο τους.
Θα χάσουν κι άλλα όμως…
Για την ακρίβεια, θα τα χάσουν όλα!
Ας το πάρουν απόφαση!!
Οι μέρες μετρούν αντίστροφα και το τέλος της μετριότητάς τους είναι κοντά.
Πολύ περισσότερο, τώρα, που απέναντί τους δεν είμαι μόνο εγώ, αλλά όλο το Αγρίνιο!
Στην πόλη και στα χωριά του…
po-papanasatsiou-plateia4Βγήκαν στις γειτονιές της πόλης;
Πήγαν στα χωριά μας;
Άκουσαν τι λέει ο κόσμος ή ακούνε μόνο όσα τους λένε οι λίγοι αυλοκόλακες που τους έμειναν;
Γιατί αν άκουσαν αυτά που πρέπει να ακούσουν, τότε ξέρουν…
Κανένα προεκλογικό ρουσφέτι και καμία υπόσχεση της τελευταίας στιγμής δεν τους σώζει!
Καταδίκασαν το Αγρίνιο σε ανυπαρξία και θα καταδικαστούν από τον λαό του!
Κυρίες και κύριοι,
Για να είμαι ειλικρινής, μπορώ να καταλάβω τον απερχόμενο δήμαρχο.
Χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του και προσπαθεί να κρατηθεί
Γι’ αυτό και φτάνει σε σημείο να εγκαινιάζει τώρα τελευταία έργα που δεν έχουν τελειώσει. Και κάποια που… δεν έχουν καν ξεκινήσει! Οικειοποιείται ακόμα και έργα που εκτέλεσε η Περιφέρεια.

po-papanasatsiou-plateia2Είναι ο δήμαρχος που έφερε τα πάνω –κάτω με το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο.
Το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο παρ’ ότι είναι απαραίτητο, παρότι είναι ένα σύγχρονο εργαλείο, η δημοτική αρχή δεν πίστεψε ποτέ σ’ αυτό και δεν το αγάπησε, αντιθέτως κινήθηκε με προχειρότητα και επιπολαιότητα.
Θα σας φέρω ως παράδειγμα τις κτηνοτροφικές μονάδες στον κάμπο του Αγρινίου, όπου καμιά νέα εγκατάσταση δεν μπορεί να ιδρυθεί οι δε υπάρχουσες πρέπει σε δέκα χρόνια να μετεγκατασταθούν και μάλιστα με έξοδα του δήμου!
Ή το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την ελάττωση του συντελεστή δόμησης.
Είναι ο δήμαρχος που δεν κατόρθωσε τόσα χρόνια να οριοθετήσει τα ρέματα της πόλης!
Πλήρης αδιαφορία και εγκατάλειψη στις εργατικές κατοικίες, γιατί εκεί δεν μένουν οι φίλοι και οι κολλητοί.
Είναι ο δήμαρχος που αδιαφόρησε στην σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό, θέμα που πρώτος εγώ ανέδειξα ως πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου.
Ο δήμαρχος είναι εκείνος που ήταν αρνητικός προτείνοντας απλά να βελτιωθούν οι υπάρχουσες συνδέσεις.
Σήμερα, όμως, υιοθέτησε τη δική μας πρόταση, με τη διαφορά ότι δεν έκανε απολύτως τίποτα τόσα χρόνια.
Από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω, άραγε;
Ο απερχόμενος δήμαρχος εγκαινίασε τον Ξενώνα Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών. Ευτυχώς κακοποιημένες γυναίκες δεν έχουμε, και ελπίζω να μην υπάρξουν και ποτέ. Αλλά και εάν υπάρξουν, ο Ξενώνας μπορεί να λειτουργήσει με έναν μόνο φύλακα σε 24ωρη βάση; Χώρια οι υπόλοιπες ελλείψεις… Πού ξοδεύτηκαν, άραγε 700.000 Ευρώ;
po-papanasatsiou-plateia5Μας ξαναείπε για μετατροπή των πρώην καπναποθηκών Παπαστράτου σε Δημαρχείο. Άστοχο! Το κτίριο αυτό δεν είναι κατάλληλο για Δημαρχείο. Οικόπεδο για να γίνει Δημαρχείο υπάρχει, όπως επίσης και ολοκληρωμένη μελέτη.
Και το πιο φαιδρό και παλαιομοδίτικο: Ξαφνικά… θυμήθηκε τα προβλήματα των τοπικών κοινοτήτων, με μερικά κυβικά τσιμέντο και δυο φλούδες άσφαλτο…καθώς και αμμοχάλικα για κάθε προσωπικό ρουσφέτι.
Όμως, κύριε Δήμαρχε, τα χωριά μας δεν έχουν ανάγκη από λίγο τσιμέντο.
Τα χωριά μας διψάνε!
Στερούνται το νερό για πόση και για άρδευση και οι κάτοικοι, σας ξέρουν μόνο για…τα χαράτσια της ΔΕΥΑΑ και τα ακατάλληλα δίκτυα!
Άκουσον-άκουσον!! Τις τελευταίες μέρες μαζί με τους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΑ επισύναψαν και ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ!!! Προσπαθούν να μας πείσουν ότι οι αυξήσεις είναι μειώσεις με έντυπα πληρωμένα από τη ΔΕΥΑΑ. Από το Δήμο δηλαδή!!!
Εμείς όμως θα κάνουμε πραγματικές μειώσεις και εξορθολογισμό των τιμολογίων.
Πού να βρεθούν όμως χρήματα για ύδρευση και για άρδευση, αφού ξοδεύονται τεράστια ποσά για μελέτες που μένουν στα συρτάρια;

po-papanasatsiou-plateia3Για όλα αυτά και πολλά άλλα, μόνο δύο λέξεις έχω να πω:
Λυπάμαι και εξοργίζομαι!
Ο απερχόμενος δήμαρχος καταρρέει και προσπαθεί να γαντζωθεί στην εξουσία, στην οποία συνήθισε επί χρόνια, στήνοντας φιέστες και νομίζοντας ότι η κοινωνία μας εξακολουθεί να ζει στην δεκαετία του ΄60, όπου με λίγο τσιμέντο εξαγόραζες ψήφους.
Δεν είναι έτσι όμως.
Ζούμε στο 2014, ας του το πει κάποιος!
Οι πολίτες ξέρουν πολλά. Και καταλαβαίνουν περισσότερα.
Καταλαβαίνουν πόσα ψέματα ειπώθηκαν τα προηγούμενα χρόνια.
Καταλαβαίνουν, πως η απερχόμενη δημοτική αρχή, αυτοαναιρείται, παραδεχόμενη ουσιαστικά την ανυπαρξία της.
Καθαρίζει δρόμους επιδιορθώνει, τώρα προεκλογικά παιδικές χαρές, όπου προλαβαίνει στις λίγες ημέρες της προεκλογικής περιόδου. Ανακατασκευάζει γήπεδα και μάλιστα με αυτεπιστασία, με πενταπλάσιο έως και εξαπλάσιο δηλαδή κόστος και πλήρη αδιαφάνεια.
Διάβασα το πρόγραμμα του απερχόμενου δημάρχου. Και είδα πως μιλάει για διαφάνεια και καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.
Παραδέχεται, δηλαδή, ότι δεν υπήρξε διαφάνεια, ούτε καλή εξυπηρέτηση των πολιτών!
Ένας άνθρωπος που υπηρέτησε στον δήμο, δύο θητείες ως δήμαρχος και άλλες δύο ως αντιδήμαρχος, υπόσχεται τώρα Κέντρο Υποδοχής του Πολίτη και εξυπηρέτηση των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες.
Δηλαδή, χρειάστηκε τόσα χρόνια ο απερχόμενος δήμαρχος για να καταλάβει πόσο σημαντική είναι η εξυπηρέτηση του πολίτη, αλλά και ότι υπάρχουν άτομα με ειδικές ανάγκες;
Προς Θεού, μην γίνει κανένα λάθος, φίλες και φίλοι, γιατί θα του πάρει άλλα τόσα χρόνια για να αντιληφθεί πως υπάρχουν και γέροντες που χρειάζονται ένα παγκάκι για να κάτσουν και παιδιά που χρειάζονται μία τσουλήθρα για να παίξουν!
Έκαναν επάγγελμα την αυτοδιοίκηση και επί χρόνια και χρόνια οι ίδιοι άνθρωποι παριστάνουν τους παράγοντες, πάνω στις πλάτες του λαού και ενός Αγρινίου που έχουν μετατρέψει σε οικονομική και κοινωνική «έρημο».
Πού να βρουν χώρο και φωνή σε αυτό τον δήμο οι νέοι άνθρωποι;
Πώς να εκφραστούν;
Καταργήθηκε μέχρι και το τοπικό συμβούλιο νέων…
Το ΔΑΚ έχει καταντήσει η ντροπή της πόλης.
Δεν υπήρξε η παραμικρή ανακατασκευή τα τελευταία χρόνια. Ρήμαξε!!!
Πριν λίγο καιρό διακόπηκε ο αγώνας ανάμεσα στον Α.Ο. Αγρινίου και το Κορωπί λόγω ολισθηρότητας του παρκέ (έβρεχε και έσταζε η σκεπή) και δύο παίκτες του Κορωπίου τραυματίστηκαν.
Απίστευτα πράγματα, δηλαδή, που προβάλλονται από πανελλαδικής εμβέλειας Μέσα μαζικής ενημέρωσης και μας ντροπιάζουν.
Που να βρει χώρο και να αποκτήσει φωνή ο απλός πολίτης;
Πετάνε θεωρητικές κουβέντες περί «οργανωμένης διαβούλευσης» και «κοινωνικής συμμαχίας» και νομίζουν πως πείθουν. Είδατε πουθενά εσείς καμία διαβούλευση ή καμία κοινωνική συμμαχία στην περίπτωση του πάρκου, για παράδειγμα; Ένα έργο – όνειρο όλων των Αγρινιωτών κινδυνεύει να τιναχτεί στο αέρα από λάθη και παραλείψεις της δημοτικής αρχής.
Μήπως μπορεί να μας πει κάποιος πότε συνεδρίασε το δημοτικό συμβούλιο σε κάποια άλλη δημοτική ενότητα, (στη Στράτο ή στο Παναιτωλικό ή στη Νεάπολη και τα Παρακαμπύλια; )
Φτάνουν πια οι ψεύτικες υποσχέσεις που δίνονται και ξαναδίνονται μέσα από πολυτελέστατα πολυσέλιδα βιβλία για να καμουφλάρουν την πλήρη ανυπαρξία έργου.
Το είπα και πιο πριν: Δεν ξέρω από που να αρχίσω και που να τελειώσω.
Χείμαρρος χωρίς όρια τα ψέματα, οι παραλείψεις, τα λάθη.
po-papanasatsiou-plateia6Πέλαγος οι ευθύνες τους!
Και εγώ δεν θέλω να συνεχίσω να μιλάω άλλο γι’ αυτό το μίζερο και κακό παρελθόν, που με την δική σας ψήφο, σε λίγο θα μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.
Προτιμώ να σας μιλήσω για τη… ΝΕΑ ΑΡΧΗ.
Την δική μας Αρχή.
Που θα είναι μία νέα αρχή για όλο το Αγρίνιο και όλους τους κατοίκους του δήμου.
Μία ΝΕΑ ΑΡΧΗ με ποιότητα και με συγκεκριμένο σχέδιο.
Αλλά και με τους κατάλληλους ανθρώπους στις κατάλληλες θέσεις.
Η Νέα Αρχή, φίλες και φίλοι, είστε εσείς!
Εγώ απλά σας εκπροσωπώ.
Και δεσμεύομαι ότι μετά από πέντε χρόνια θα είμαστε όλοι περήφανοι για το Δήμο μας.
Δεσμεύομαι ότι αυτός ο τόπος που κατάντησε μία θλιβερή και φτωχή επαρχία χωρίς ταυτότητα και πυξίδα, θα ξαναγίνει μεγάλος και ακμαίος.

Και μάλιστα, σας λέω και τούτο:
Μην βιαστείτε να μας χειροκροτήσετε και να μας επιβραβεύσετε με τις πρώτες αλλαγές.
Να περιμένετε… γιατί το να ξεκολλήσεις από τον πάτο, είναι εύκολο.
Το δύσκολο είναι να φτάσεις ψηλά και να μείνεις εκεί!
Εμείς, θέλουμε να φτάσουμε ψηλά το Αγρίνιο.
Και μόνο όταν το καταφέρουμε θα αξίζουμε την δική σας επιβράβευση.
Θα μας πάρει λίγο χρόνο.
Όμως, υπόσχομαι πως η πορεία θα είναι διαρκώς ανοδική και θα την αντιλαμβάνεστε όλοι.
Όπως καταλαβαίνετε, είμαι βέβαιος.
Όχι γιατί έτσι απαιτεί μία προεκλογική ομιλία αλλά γιατί ξέρω το σχέδιό μας και ξέρω και ποιους έχω δίπλα μου.

Και δίπλα μου έχω ανθρώπους που είναι αποφασισμένοι να κουραστούν, να ξενυχτήσουν και να μοχθήσουν για να πετύχουν.
Και κοντά τους, να πετύχει και το Αγρίνιο.
Στο συνδυασμό μας υπάρχουν άνθρωποι που την επομένη κιόλας μέρα από την ανάληψη των καθηκόντων μας, θα είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν τις πρώτες παρεμβάσεις.
Και άλλοι, που θα ξεκινήσουν τον επανασχεδιασμό προς όλες τις κατευθύνσεις: Στις δημοτικές υπηρεσίες, στους τομείς της οικονομικής παραγωγής της περιοχής, στην κοινωνική προστασία, στην αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας, κλπ.
Και υπάρχουν και οι άνθρωποι που θα φροντίσουν ώστε άμεσα, το Αγρίνιο να βγει «εκτός των τειχών» και να συνάψει σχέσεις και συνεργασίες με άλλους δήμους, ελληνικούς και ευρωπαϊκούς, ώστε να σπάσουμε την απομόνωση.
Όλα αυτά, προϋποθέτουν πολλή και σκληρή δουλειά.
Δεν την φοβόμαστε όμως.
Και όπως έχω ξαναπεί, θα… ματώσουμε!
Αλλά το Αγρίνιο θα μεγαλώσει και οι πολίτες του θα προκόψουν.
Να είστε βέβαιοι γι΄αυτό !!!

Και θα το δείτε από τις πρώτες κιόλας μέρες.
Όταν θα διαπιστώσετε, ότι ο νέος δήμος θα είναι ανοικτός και η δική μας δημοτική αρχή, όχι μόνο θα δώσει φωνή και ρόλο στις τοπικές κοινωνίες, αλλά θα είναι διαρκώς έξω στη κοινωνία, δίπλα στον πολίτη και τα προβλήματά του.

Και δεν αναφέρομαι μόνο στα θέματα της καθημερινότητας.
Δεν αναφέρομαι μόνο στο κυκλοφοριακό, την καθαριότητα και την χωροταξία της πόλης ή στα έργα υποδομής που έχουν ανάγκη τα χωριά μας.

Εμείς θέλουμε να είμαστε στο χωράφι, δίπλα στον αγρότη.
Στο μαγαζί δίπλα στον έμπορο.
Στην επιχείρηση δίπλα στον επαγγελματία.

Γιατί στόχος μας δεν είναι μόνο να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής στην πόλη και στα χωριά.
Στόχος μας είναι να δώσουμε ώθηση στην παραγωγική μηχανή του δήμου και να βοηθήσουμε κάθε συμπολίτη να αναπτυχθεί,, τόσο εδώ, μέσα στα όρια του δήμου, όσο και εκτός, στην υπόλοιπη Ελλάδα και την Ευρώπη.

Θέλουμε να φέρουμε συνεργασίες και επενδύσεις.
Θέλουμε να φέρουμε ευρωπαϊκά προγράμματα και νέα κονδύλια.
Θέλουμε να βγάλουμε τα προϊόντα μας στο εξωτερικό.
Θέλουμε να αναδείξουμε το φυσικό τοπίο και να μπούμε στον χάρτη του τουρισμού.
Με λίγα λόγια, θέλουμε να ενισχύσουμε κάθε τι που παράγει πλούτο για τους πολίτες, γιατί μόνο έτσι θα ανοίξουν νέες δουλειές και θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας.

Το πρόγραμμά μας έχει παρουσιαστεί και δεν θέλω να αναφερθώ αναλυτικά σε αυτό.
Τους υποψηφίους μας τους ξέρετε και είναι όλοι τους άνθρωποι με μυαλό και καρδιά για το Αγρίνιο.
Τους τιμώ γιατί βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή της μάχης για το νέο Αγρίνιο και τη ΝΕΑ ΑΡΧΗ.

Το μόνο που δεν ξέρετε είναι… πόσο ψηλά μπορούμε να φτάσουμε.
Για να σας πω την αλήθεια, δεν το ξέρω ούτε εγώ…

Ξέρω όμως πως θα προσπαθήσω να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται και να ομορφύνουμε όσο περισσότερο γίνεται!

Ξέρω πως ό, τι βλέπουμε και ζούμε σήμερα τριγύρω μας είναι μία πραγματικότητα που μας πληγώνει και μας κάνει κακόκεφους και αδιάφορους.

Θα την αλλάξουμε!
Σας το υπόσχομαι!

ΝΕΑ ΑΡΧΗ για το Αγρίνιο και όλους τους Αγρινιώτες!
Χωρίς παρωπίδες, αποκλεισμούς, δεύτερες σκέψεις, πλάνες και αυταπάτες.

ΝΕΑ ΑΡΧΗ για το αύριο!
Χωρίς τις αγκυλώσεις και τα «βαρίδια» του χθες.

ΝΕΑ ΑΡΧΗ για εμάς και τα παιδιά μας!

Φίλες και φίλοι,

Αυτή την Κυριακή η ιστορία του Αγρινίου ΑΛΛΑΖΕΙ!!!!

Αυτή την Κυριακή κάνουμε μια ΝΕΑ ΑΡΧΗ!!!

Με την στήριξη των πολιτών αυτού του δήμου, οι οποίοι ανεξάρτητα από την ιδεολογική, οικονομική και κοινωνική τους αφετηρία, πιστεύουν στην ανάγκη της ανανέωσης και της ουσιαστικής αλλαγής.

Δίνουμε ραντεβού λοιπόν στις κάλπες.
Για να ανατρέψουμε το χθες και να δημιουργήσουμε το νέο.

Μια νέα εποχή ανατέλλει για το Αγρίνιο.

Και αυτή η εποχή, δεν θα είναι εποχή των ανεκπλήρωτων ελπίδων και των χαμένων ευκαιριών, αλλά εποχή των πράξεων και των αποτελεσμάτων.

Ραντεβού στις κάλπες!
Για τη ΝΕΑ ΑΡΧΗ!
Με δύναμη και πίστη!

Το Αγρίνιο θα νικήσει,
Το νέο θα επικρατήσει!

Σας ευχαριστώ πολύ!
Με τη νίκη!

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button