Εκλογές

Γ. Καρβούνης: «Nα τα αλλάξουμε όλα χωρίς να καταστρέψουμε τη χώρα»

po-karvounis-potami2

Συνέντευξη του Γιώργου Καρβούνη, υποψήφιου βουλευτή με το Ποτάμι στην Αιτωλοακαρνανία                            

Πώς πήρατε την απόφαση να κατέβετε ως υποψήφιος, και γιατί με το Ποτάμι;  

Η  σχέση μου με το ΠΟΤΑΜΙ ξεκίνησε από την Άνοιξη όταν έγινα Εθελοντής και άρχισα να έρχομαι σε επαφή με τους ανθρώπους του. Με κέρδισαν, γιατί συνάντησα στην «κοίτη του ΠΟΤΑΜΙΟΥ» αξιόλογους ανθρώπους πετυχημένους και καταξιωμένους στο χώρο της δουλειά τους και νέους να ζητούν μια διέξοδο. Η πρόταση που μου έγινε είναι τιμητική για εμένα. Μέτρησα τα υπέρ και τα κατά, το κουβέντιασα με τους γονείς μου και το αποφάσισα γιατί είδα ότι μπορώ να προσφέρω. Το ΠΟΤΑΜΙ είναι ένα κόμμα πολυσυλλεκτικό του μεσαίου χώρου, των νοικοκυραίων, των ανθρώπων που καθημερινά παλεύουν και δεν περιμένουν τον Μεσσία να μας σώσει. Οι νέοι πρέπει να πάρουν τις τύχες στα χέρια τους. Με παλιά υλικά δεν μπορείς να κτίσεις κάτι καινούργιο.

Θεωρείτε ότι με τη δική σας εκλογή θ’ αλλάξει κάτι;  Η προσωπική σας στόχευση σ’ αυτές τις εκλογές, ποια είναι;

 Ο Ελληνικός λαός δεν  ήθελε τις εκλογές αυτές. Μπορούσαν τα κόμματα της Βουλής να βγάλουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας και μετά με συναίνεση να ορίσουν τις εκλογές το Φθινόπωρο, να μην μπει η χώρα σε περιπέτειες. Εγώ ξεκίνησα  τον προεκλογικό μου αγώνα σεμνά και με ελάχιστα οικονομικά μέσα. Με τη βοήθεια των φίλων μου, της οικογένειάς μου  και με ένα πολύ καλό Βιογραφικό. Υπάρχει αποδοχή, μεγαλύτερη από κάθε προσδοκία και αυτό με γεμίζει ευθύνες. Στοχεύω σε μια καλή παρουσία και ότι ήθελε προκύψει θα είναι καλοδεχούμενο. Πιστεύω ότι με τη δική μου εκλογή θα αλλάξουν πολλά πράγματα. Πάνω από όλα όμως ΘΕΛΩ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ στο Νομό, με μεγάλο ποσοστό και να είναι η ΤΡΙΤΗ ΔΥΝΑΜΗ στις εκλογές, γιατί  Η ΤΡΙΤΗ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ.

 Είστε αρκετά εμφανίσιμος, αυτό βοηθάει πιστεύεις; ή μια καλή εμφάνιση σε κάποιον που ασχολείται με τα κοινά είναι και δίκοπο μαχαίρι, γιατί ίσως να πρέπει να αποδείξει ότι διαθέτει και γνώση;

Δεν σας κρύβω ότι η αποδοχή που είχε η υποψηφιότητά μου στο νεανικό κοινό και ειδικά στο γυναικείο φύλο με ξάφνιασε. Υπάρχει μεγάλη αποδοχή παντού. Τόσο στον ηλεκτρονικό τύπο όσο και στον έντυπο έγινα πρώτο θέμα. Μια δημοσιότητα που ήρθε μόνη της, με το καλό Βιογραφικό και με όσα έχω κάνει στη ζωή μου με ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ.

Η εξωτερική εμφάνιση πιστεύω ότι είναι δώρο Θεού, αυτό που μετράει είναι η Παιδεία, η Αγωγή ,η καλλιέργεια της ψυχής και του πνεύματος και εκεί στοχεύω καθημερινά. Είμαι 32 χρονών και κατάφερα πολλά, επιθυμώ να αξιοποιήσω τις γνώσεις μου για το Κοινωνικό σύνολο και το καλό της πατρίδας.

Αν σου έδινα ένα λευκό τοίχο και ένα πινέλο πιο σύνθημα θα έγραφες;

«Να ακούς τον καθένα και να μαθαίνεις από όλους, κανείς δεν τα ξέρει όλα, αλλά ο καθένας ξέρει κάτι.»

Ποιο είναι το όραμά σας για το μέλλον ;

Τα πράγματα είναι δύσκολα, δεν υποσχόμαστε μαγικές συνταγές.

Η αντιμετώπιση της ανεργίας είναι το μεγάλο στοίχημα. Αυτό  θα το κερδίσουμε με την ανάπτυξη, με καινοτόμες δράσεις,  με την ενίσχυση της ρευστότητας, καθώς και την απορρόφηση των κονδυλίων του νέου ΕΣΠΑ.

Η μόνη πραγματική λύση για την ανεργία είναι να ξαναπάρει μπροστά ο ιδιωτικός τομέας.

Η  ανεργία στην Ελλάδα έχει φτάσει σε απίθανα ύψη  και οδηγεί στη μετανάστευση:

” Καθημερινά μετράω απουσίες…”

Πάνω από 150.000 νέοι έχουν φύγει στα χρόνια της κρίσης. Αυτά  τα παιδιά πρέπει να εργαστούν και να προσφέρουν στη χώρα μας!

Ψηφίζοντας το ΠΟΤΑΜΙ , λέμε ΝΑΙ στη  ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ  για τη χώρα και ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ.

Όσο μεγαλύτερη είναι η δύναμη μας από το αποτέλεσμα των εκλογών  στις 25 Ιανουαρίου, τόσο ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΗ θα είναι η φωνή μας.

ΖΗΤΩ ΤΗ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ  ΜΑΖΙ ΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ.

Μόνο με τους νέους και άξιους  μπορεί να πάει η χώρα μπροστά.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close