ΕξελίξειςΠολιτική

Γ. Διδασκάλου για Ιόνια: "Η τήρηση χρονοδιαγραμμάτων είναι για μας θέμα αρχής"

po-didaskalou-ternaΣυνάντηση με τον αντιπρόεδρο της ΤΕΡΝΑ Α.Ε., Μιχάλη Γουρζή και τον διευθυντή ανάπτυξης της ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, Γιώργο Αγραφιώτη, είχε, σήμερα το πρωί, στο γραφείο του ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Γιώργος Διδασκάλου.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ενημέρωση του Γενικού Γραμματέα για την εξέλιξη των δύο σημαντικών έργων που εκτελεί ο όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ στην περιοχή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, αυτών της Ιονίας οδού και της Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Απορριμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Στη συνάντηση αναλύθηκε η αναπτυξιακή διάσταση των έργων, ενώ επισημάνθηκαν τα τεχνικά προβλήματα και οι καθυστερήσεις που μπορούν αυτά να επιφέρουν στα αρχικά χρονοδιαγράμματα.

«Οφείλουμε να είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους εκπροσώπους των εταιριών, που έχουν αναλάβει την υλοποίηση των μεγάλων αναπτυξιακών έργων της περιοχής μας, προκειμένου, από κοινού, να δίνουμε άμεσες λύσεις σε όποια προβλήματα προκύπτουν.

Η τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων ολοκλήρωσης είναι για μας θέμα αρχής, αφού αυτά τα έργα συμβάλλουν σημαντικά στην ανάπτυξη της χώρας και την επανεκκίνηση της οικονομίας», δήλωσε, μετά τη συνάντηση ο κ. Διδασκάλου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close