ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Γ. Αποστολάκης: “Να καταδικάσει τη συμπεριφορά του Σκιαδαρέση το Δημοτικό Συμβούλιο Λευκάδας”

Τα προσβλητικά σχόλια του προέδρου του Επιμελητηρίου Λευκάδας Σωτήρη Σκιαδαρέση για τους Αιτωλοακαρνάνες προκάλεσαν και την αντίδραση του δημάρχου Ακτίου – Βόνιτσας, Γιώργου Αποστολάκη.

“Θα πρέπει άμεσα ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λευκάδος να καταδικάσουν τη συμπεριφορά του κ. Σκιαδαρέση με τον πλέον εμφαντικό τρόπο και μάλιστα στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου” αναφέρει χαρακτηριστικά.


Αναλυτικά η ανάρτηση του δημάρχου Ακτίου -Βόνιτσας:

“Τις βραδινές ώρες του Σαββάτου 16 Μαΐου 2020 έγινα αποδέκτης έντονων παραπόνων και διαμαρτυριών από συμπολίτες μου που εξέφραζαν την αγανάκτησης τους για τη δημοσίευση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης του Προέδρου του Επιμελητηρίου Λευκάδας στην οποία αναφερόταν με απαξιωτικούς, ρατσιστικούς και απαράδεκτους χαρακτηρισμούς για τους «γείτονες της Λευκάδας» (κατά τη φράση που χρησιμοποίησε), στους οποιους αναμφισβήτητα συμπεριέλαβε και τους συνδημότες μου.

Είμαι απολυτα βέβαιος ότι οι θέσεις που εξέφρασε ο κ. Σκιαδαρεσης δεν εκφράζουν σε καμία περίπτωση ούτε τους πολίτες της Λευκάδας αλλά ούτε και τις θεσμικές αρχές του νησιού, και αυτό το επιβεβαιώνω προσωπικά με βάση τη διαχρονική και δημιουργική συνεργασία μας και από τις σχέσεις που έχουμε οικοδομήσει. Όμως, σε κάθε περίπτωση η απαράδεκτη αυτή συμπεριφορά ενός θεσμικού οργάνου σε δημόσια τοποθέτηση του, φρονώ ότι δε θα πρέπει μείνει στο απυρόβλητο.

Για το λόγο αυτό θα πρέπει άμεσα ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λευκάδος να καταδικάσουν τη συμπεριφορά του κ. Σκιαδαρέση με τον πλέον εμφαντικό τρόπο και μάλιστα στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου σας. Τέλος αναμένω την ευαισθησία του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Λευκάδας για την ανάρμοστη συμπεριφορά του Προέδρου του, θεωρώντας ότι η έκφραση της συγγνώμης δεν αποτελεί πάντοτε την «κολυμβήθρα του Σιλωάμ» για τους θεσμικούς φορείς.

Γεώργιος Θεόδωρος Αποστολάκης
Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας”

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button