ΑθλητισμόςΡοή Ειδήσεων

Άρης Αιτωλικού: Άγνωστοι βανδάλισαν το γήπεδο (φωτο)

Εικόνες ντροπής αντίκρισαν οι ποδοσφαιριστές της τοπικής ομάδας λίγο πριν την προπόνηση της Παρασκευής στο Δημοτικό Στάδιο Αιτωλικού. Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του η ομάδα του Αιτωλικού, άγνωστοι συνέχισαν το καταστροφικό τους έργο και βανδάλισαν το γήπεδο του Άρη. Αναλυτικά η ανάρτηση:

«ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ»
Εικόνες ντροπής και θλίψης για άλλη μία φορά στο Δημοτικό Στάδιο Αιτωλικού, οι γνωστοί – άγνωστοι συνέχισαν το καταστροφικό τους έργο.
Την Παρασκευή το απόγευμα (03/01/2020),πηγαίνοντας στο γήπεδο η ομάδα μας για την καθιερωμένη προπόνησή της, αντικρίσαμε ένα ακόμη άσχημο θέαμα. Την καταστροφή της μίας εκ των δύο εστιών, (δίχτυα, μεταλλικά στηρίγματα, βάσεις κλπ) και στους δύο πάγκους που υπάρχουν για τους αναπληρωματικούς παίχτες των εκάστοτε αγωνιζόμενων ομάδων, οι ” παρείσακτοι ” να έχουν βγάλει επάνω σε αυτούς, όλο το καλλιτεχνικό τους ταλέντο.
Η προπόνηση έγινε μετ’ εμποδίων, αλλά ο προγραμματισμένος αγώνας της ομάδας μας Κ 14 για το πρωί του Σαββάτου (04/01/2020) για το πρωτάθλημα υποδομής της Ε.Π.Σ. Αιτωλ/νιας δεν διεξήχθη, διότι οι ζημιές σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα ήταν πολύ δύσκολο να αντικατασταθούν, με ορατό πλέον το κίνδυνο τιμωρίας της ομάδας μας, χωρίς να ευθύνεται αποκλειστικά και μόνο αυτή.
Λόγια… Λόγια… Υποσχέσεις… Υποσχέσεις για λύση σε αυτό το πρόβλημα που διαιωνίζεται εδώ και χρόνια στο Δημοτικό Στάδιο Αιτωλικού, μετά την συνταξιοδότηση των υπαλλήλων – φυλάκων που υπήρχαν, αλλά το αποτέλεσμα της λύσης μέχρι τώρα είναι “μηδέν εις το πηλίκον”.
Η συνέχεια, δυσχεραίνεται αφάνταστα κάτω από αυτές τις δύσκολες γηπεδικές συνθήκες, εάν δε παρθούν μέτρα φύλαξης του Δημοτικού Σταδίου Αιτωλικού, λόγω της ιδιαίτερης θέσης του στη οποία βρίσκεται κτισμένο.
Κύριοι Δημοτικοί Αρχοντες, πρώην, νυν και όσοι ακόμη θα περάσετε στο μέλλον, εάν δεν δώσετε μία τελική και μόνιμη “ΛΥΣΗ”, θα είμαστε πάντα όλοι μας στο ίδιο έργο θεατές.
ΛΥΣΕΙΣ υπάρχουν, αρκεί να υπάρξει και η ανάλογη ΘΕΛΗΣΗ.
Η μπάλα πλέον παίζεται στο δικό σας “γήπεδο””

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button