ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Καταγγελία: Βουλωμένα και καλυμμένα με άσφαλτο φρεάτια στο Αγρίνιο (φωτο)

Για αρκετούς μήνες βρίσκονται βουλωμένα από σκουπίδια και πίσσα, φρεάτια στο Αγρίνιο. Ενόψει του ερχομού του φθινοπώρου και των πρώτων βροχών και ειδικότερα σε μια πιθανή καταιγίδα, εύλογα προκαλείται ανησυχία για πιθανές πλημμύρες, εκεί όπου δεν μπορει να γίνει ομαλά η απορροη των υδάτων.

Πολίτες που διαμένουν για παράδειγμα στην οδό Σιαδήμα, προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με τους αρμόδιους φορείς δεν κατάφεραν να βγάλουν άκρη, και όπως ενημερώνει αναγνώστης του agriniopress.gr ένα φρεάτιο μάλιστα έχει καλυφθεί πλήρως με άσφαλτο.

Ο αναγνώστης στο μήνυμά του, έπειτα από επικοινωνία με την ΔΕΥΑΑ, μίλησε για πλήρη αδιαφορία από την πλευρά της υπηρεσίας.

“Δεν εξήγησε κανείς για ποιον λόγο καλύφθηκε το φρεάτιο, ενώ το συνεργείο για την διαμόρφωση των φρεατίων, δεν έχει προβεί σε καμία εργασία αποκατάστασης από τον Μάιο” ανέφερε ο αναγνώστης.

Είναι παράξενο πάντως, που δεν γνωρίζει κανείς για ποιον λόγο εν τέλει καλύφθηκε το φρεάτιο με άσφαλτο κατά τη διάρκεια εργασιών, ενώ σε άλλες περιπτώσεις φρεάτια είναι γεμάτα χώμα η χορτάρια. Έτσι,  η κατάσταση όπως φαίνεται και στις σχετικές φωτογραφίες , μπορει ενόψει χειμώνα να προκαλέσει δυσάρεστες επιπτώσεις.

Ανάλογες εικόνες καταγράφονται και σε άλλες γειτονιές του Αγρινίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button