Ροή Ειδήσεων

Φωτογράφηση θηλασμού – εγκυμοσύνης στην Τριχωνίδα

thilasmos-fotgrafisiΣτα πλαίσια της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού 2017 όπου γιορτάζεται , διεθνώς, την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου (1 – 7 Αυγούστου) η ανεξάρτητη και εθελοντική ομάδα Μητέρες – Γυναίκες του Νομού Αιτωλοακαρνανίας https://www.facebook.com/groups/motherwoman.aitoloakarnanias/?fref=ts πραγματοποίησε με επιτυχία την δράση / φωτογράφηση θηλασμού – εγκυμοσύνης που είχε διοργανωθεί στις 5 Αυγούστου, ημέρα Σάββατο το απόγευμα στην Κάτω Μυρτιά της Λίμνης Τριχωνίδας.

Πιο συγκεκριμένα, δέκα θηλάζουσες μαμάδες συγκεντρώθηκαν εκ των οποίων οι εννέα φωτογραφήθηκαν ομαδικά και όλες μαζί δώσαμε το πιο γλυκό μήνυμα…ότι το γυναικείο σώμα αποτελεί ένα θαύμα δημιουργίας , το οποίο ξεκινά από την σύλληψη, συνεχίζει με την γέννηση του μικρού ανθρώπου και αργότερα με την θρέψη του μέσα από το στήθος της μαμάς του. Επίσης, ότι ο μητρικός θηλασμός βιώνεται και εκτός σπιτιού, έρχεται σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον από το οποίο περιτριγυριζόμαστε και γίνεται όμορφα και με σεβασμό.

Από τις δέκα μητέρες, οι δύο μητέρες ήταν θηλάζουσες αλλά και εγκυμονούσες, στηρίζοντας και το tandem nursing (παράλληλο θηλασμό δύο παιδιών διαφορετικής ηλικίας).

“Να ευχαριστήσουμε αρχικά την φωτογράφο μας κυρία Νταούτη Ιωάννα η οποία για δεύτερη χρονιά μας στήριξε εθελοντικά στις φωτογραφήσεις μας. Εν τη συνεχεία, να ευχαριστήσουμε τους ιθύνοντες της ταβέρνας «Μπίκας», στην Κάτω Μυρτιά της Λίμνης Τριχωνίδας για την θετική τους φιλοξενία, εξυπηρέτηση αλλά και ενθάρρυνση για τον μητρικό θηλασμό. Να ευχαριστήσουμε όλες τις μαμάδες που ήρθαν από Αγρίνιο, Μεσολόγγι, Αθήνα, Πάτρα και Ναύπακτο προκειμένου είτε να συμμετάσχουν στην φωτογράφηση είτε για να κόψουμε την τούρτα μας στο τέλος της φωτογράφησης για τα γενέθλια (2 χρόνια) της ομάδας μας. Επιπροσθέτως, να ευχαριστήσουμε το Γλυκοπωλείον Κουσκούνης Θεόδωρος για την υπέροχη και γευστικότατη τούρτα μας, την οποία και πρόσφερε στην ομάδα μας αφιλοκερδώς. Τέλος, να ευχαριστήσουμε τους συζύγους των μαμάδων που φωτογραφήθηκαν για την υπομονή τους και την κατανόησή τους και που ήταν δίπλα μας σε ό,τι χρειαστήκαμε κατά την φωτογράφηση, και όχι μόνο.”, καταλήγει η ανακοίνωση

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button