Εκλογές

Φωτογραφίες τα επίμαχα sms του Κ. Ρόκου υπέρ του Θ. Σώκου

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΠολλές συζητήσεις εξακολουθεί να προκαλεί το θέμα που προέκυψε με το δημοσίευμα της εφημερίδας “Εβδομάδα” του Αγρινίου, σχετικά με sms στήριξης του Θύμιου Σώκου που φέρονταν να διακινεί ο πρόεδρος του ΤΕΕ και εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με τον Γ. Παπαναστασίου Κώστας Ρόκος. Το  δημοσίευμα διαψεύστηκε κατηγορηματικά από τον κ. Ρόκο, όμως η εφημερίδα επανήλθε στο χθεσινό της φύλλο και παρουσιάζει φωτογραφίες που δεν υπάρχει αμφισβήτηση πως αποδεικνύουν το λόγου του αληθές.

Άγνωστο εάν τα sms αυτά εστάλησαν εν γνώσει του κ. Ρόκου ή όχι, αλλά φαίνεται πως προέρχονται από τον ίδιο αριθμό από τον οποίον ο κ. Ρό0κος προπαγάνδιζε και την δική του υποψηφιότητα.

Eν αναμονή της απάντησης του κ. Ρόκου, γραφει συγκεκριμένα η εφημερίδα:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA“Την Δευτέρα με ανακοίνωση σε τοπικά ΜΜΕ (site) του προέδρου του ΤΕΕ Αιτωλ/νίας και νεοεκλεγμένου Δημοτικού Συμβούλου Αγρινίου Κ. Ρόκου, κατά ένα ακατανόητο τρόπο προκλήθηκα (αλλά και απειλήθηκα) για μια μικρή αναφορά που έκανα, σε ένα εκτενές πρωτοσέλιδο άρθρο μου στην εφημερίδα “ΕΒΔΟΜΑΔΑ” που αναφερόταν στα αποτελέσματα των Δημοτικών Εκλογών στο Αγρίνιο. Σε αυτό μεταξύ πολλών άλλων, υπήρχε και μια αναφορά για μηνύματα SMS υπέρ της υποψηφιότητας του Θ. Σώκου, που στάλθηκαν από το τηλέφωνο που στέλνει κατά καιρούς, μηνύματα ο πρόεδρος του ΤΕΕ Αιτωλ/νίας κ. Ρόκος στους συναδέλφους του (μέλη του ΤΕΕ) για θέματα τους. Ο κ. Ρόκκος αυτό που γράψαμε το ΔΙΕΨΕΥΣΕ και στον επίλογο της ανακοίνωσης του γράφει: “επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμα”, υπονοώντας φυσικά…. ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. Υποσχέθηκα με δική μου ανακοίνωση προς τα site που δημοσίευσαν την “ΔΙΑΨΕΥΣΗ” Ρόκου, ότι στην εφημερίδα ΕΒΔΟΜΑΔΑ της οποίας είμαι εκδότης και διευθυντής, την Τρίτη (προχτές) θα υπάρχουν τα φωτογραφικά ντοκουμέντα, που θα αποδείκνυαν την αλήθεια σε αυτά τα ολίγα (πραγματικά ολίγα μπροστά σε όλα όσα ξέρω, γνωρίζω και έχουν γίνει, απο τις αρχές Φεβρουαρίου 2014 και εντεύθεν)που έγραψα για το θέμα των SMS. Αυτό ήδη έγινε αλλά κατα παράξενο τρόπο επι τρεις ημέρες τώρα, κανένα SITE δεν ανέφερε το παραμικρό. Ανεβάζω λοιπόν ΕΔΩ, τώρα, τις ίδιες φωτογραφίες που έχει η “ΕΒΔΟΜΑΔΑ” . Οι φωτογραφίες των μηνυμάτων προέρχονται απο κινητά Μηχανικών του Αγρινίου. Στην πρώτη φωτογραφία φαίνεται το τέλος αποθηκευμένου παλιότερου μηνύματος του προέδρου του ΤΕΕ Κ. Ρόκου για άλλο θέμα (σχετικό με το ΤΕΕ) και στην συνέχεια μήνυμα υπέρ του κ. Σώκου. Στην δεύτερη φωτογραφία φαίνεται, η συνέχεια των αλλεπάλληλων μηνυμάτων που εστάλησαν απο τον ίδιο πάντα αριθμό. Να σημειώσω ότι δεν θεωρώ παράλογη την προτίμηση του κ. Ρόκου στο πρόσωπο του κ. Σώκου. Είναι εξ’ άλλου, γνωστή η φιλική σχέση που διατηρούν και επειδή, ο ένας συμμετείχε σε ανεξάρτητο συνδυασμό και ο άλλος ήταν ανεξάρτητος όλα είναι επιτρεπτά και πιθανά. Επί της ουσίας τώρα: Η “ΕΒΔΟΜΑΔΑ” και ο γράφων είναι κομματάκι δύσκολο να ΔΙΑΨΕΥΣΤΟΥΝ…..Για περισσότερα στην εφημερίδα αλλά και στο μέλλον.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button