Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Χωρίς φωτισμό ο δρόμος στην είσοδο του Παναιτωλίου

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούουν κάτοικοι του Παναιτωλίου, όπου εδώ και πολύ καιρό ο
δρόμος κυρίως στην είσοδο του χωριού, στην περιοχή του κόμβου της Ερμίτσας είναι με ελλειπή φωτισμό. Είτε γιατί κάηκαν οι λάμπες, είτε γιατί υπάρχει κάποια βλάβη.

Το γεγονός εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους τόσο για τους κατοίκους του χωριού όσο και για τους διερχόμενους οδηγούς που καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διάρκεια της νύχτας και σε περιόδους που η ορατότητα είναι περιορισμένη εξαιτίας των καιρικών συνθηκών(ομίχλη- βροχή).


Όπως αναφέρει γυναίκα, κάτοικος της περιοχής, στο PanaitolioNews, οι πιο κάτω φωτογραφίες δεν είναι μαύρο πλάνο, αλλά τις τράβηξε η ίδια από την είσοδο του χωριού.

«Φτιάξτε το φωτισμό και τις διαγραμμίσεις μην έχουμε κανένα θύμα» τονίζει υπενθυμίζοντας ότι σε τέτοια περίπτωση όλες οι ευθύνες θα βαρύνουν τους αρμόδιους αφού το θέμα είναι γνωστό και η ίδια έχει ενημερώσει δημοσίως.

panaitolionews.blogspot.com

Τοπική Διαφήμιση
one Τοπική Διαφήμιση

Ένα Σχόλιο

  1. «Φτιάξτε το φωτισμό και τις διαγραμμίσεις μην έχουμε κανένα θύμα» τονίζει υπενθυμίζοντας ότι σε τέτοια περίπτωση όλες οι ευθύνες θα βαρύνουν τους αρμόδιους αφού το θέμα είναι γνωστό και η ίδια έχει ενημερώσει δημοσίως.
    Σωστά, υπάρχει όμως ένα πρόβλημα, ποιοι είναι οι αρμόδιοι που θα τους βαρύνουν οι ευθύνες;;;;;; Ξέρετε πόσο δύσκολο είναι στην Ελλάδα του 2018 να βρεις αρμόδιους που να τους βαρύνουν ευθύνες;;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button