Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019Ροή Ειδήσεων

Φώτης Σκληρός: «Η Δυτική Ελλάδα πρέπει να εκλέξει αυτή τη φορά Αιτωλοακαρνάνα Περιφερειάρχη»

Στον Antenna Star 103,5 FM και στο Agriniowebradio.gr μίλησε σήμερα το πρωί ο Φώτης Σκληρός, υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας (Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας) με τον Νεκτάριο Φαρμάκη.

Η υποψηφιότητα του εκπαιδευτικού κ. Σκληρού στο συνδυασμό «Όλα από την Αρχή», κρίνεται δυναμική και από κάθε άποψη αξιόλογη.

Ο Φώτης Σκληρός έχει υπάρξει υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος και το 2010 αλλά όχι το 2014, γιατί για εκείνον είναι σημαντικό η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, να εκλέξει κάποτε Αιτωλοακαρνάνα Περιφερειάρχη .

Σε αυτό επικέντρωσε ιδιαίτερα κατά τη συνέντευξή του , τονίζοντας επανειλημμένα πως η Αιτωλοακαρνανία είναι η πιο αδικημένη Περιφερειακή Ενότητα στη Δυτική Ελλάδα.

«Δε σημαίνει αυτό ότι δεν είναι άξιοι οι Αχαιοί ή οι Ηλείοι που ανήκουμε στην ίδια Περιφέρεια, αλλά οι Αιτωλοακαρνάνες θα πρέπει να προσπαθήσουμε να έχουμε Αιτωλοακαρνάνα Περιφερειάρχη και ο μοναδικός σε αυτές τις εκλογές, είναι ο Νεκτάριος Φαρμάκης. Ωστόσο δεν είναι φυσικά αυτός ο μόνος λόγος που επέλεξα να συμμετάσχω στις Περιφερειακές εκλογές με τον κ. Φαρμάκη ,αφού μιλάμε και για έναν άξιο δικηγόρο, με εμπειρία στην αυτοδιοίκηση και που είμαι βέβαιος πως θα είναι και ένας άξιος Περιφερειάρχης», είπε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος στο πλαίσιο της συνέντευξης, θέλησε μάλιστα να εξηγήσει τους λόγους που η Αιτωλοακαρνανία θα «ταίριαζε» καλύτερα σε μια Περιφέρεια με τη Λευκάδα, τη Φωκίδα ή την Ευρυτανία και όχι με τα «δύο σημαντικά λόμπι» της Αχαΐας και της Ηλείας: «Όχι βέβαια ότι η απερχόμενη Περιφερειακή Αρχή έχει κάνει και πολύ σπουδαία πράγματα στην Αχαΐα και την Ηλεία αλλά η Αιτωλοακαρνανία είναι η πλέον ριγμένη και αυτό το ζούμε κάθε μέρα», σχολίασε.

Ως προς το τι δεν είδε από την απερχόμενη Περιφερειακή Αρχή και στο σε τι αναμένει να εστιάσει η παράταξη του Νεκτάριου Φαρμάκη, εάν αναδειχθεί αυτή νέα Περιφερειακή Αρχή μετά τις εκλογές της 26ης Μαΐου, ο κ. Σκληρός ανέφερε πως «οι Περιφέρειες έρχονται με άμεση επαφή με την Ε.Ε. και είναι εύκολο, αφού βέβαια υπάρξουν μελέτες, να γίνουν έργα και να δοθεί σημασία στο κομμάτι των υποδομών».

«Ειδικά η Αιτωλοακαρνανία πρέπει να εστιάσει σε αυτό το κομμάτι, να τονωθεί επίσης η οικονομία της και να ανοίξουν θέσεις εργασίας, για να σταματήσουν να φεύγουν από τον τόπο τους οι νέοι άνθρωποι και να υπάρξει ανάπτυξη στην περιοχή».

agriniowebradio.gr

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close