Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019Ροή Ειδήσεων

Φώτης Σκληρός: «Ήρθε η ώρα να αλλάξει σελίδα η Αιτωλοακαρνανία και η Δυτική Ελλάδα» (ηχητικό)

Ο Φώτης Σκληρός, υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας με την παράταξη του Νεκτάριου Φαρμάκη, “Όλα από την Αρχή”, μίλησε σήμερα το πρωί στο agriniowebradio.gr και τον Παναγιώτη Τσακανίκα.

Για τα μηνύματα που λαμβάνει από τον κόσμο: «Δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί αλλά προσπαθούμε να προσφέρουμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, για τον τόπο μας. Τα μηνύματα που παίρνουμε είναι πάρα πολύ θετικά αυτή τη φορά. Έχω την εμπειρία από το 2010 που υποψήφιος Περιφερειάρχης ήταν ο Γ. Παπαναστασίου. Τότε είχαμε κάνει μία καλή προσπάθεια αλλά τα μηνύματα δεν ήταν όσο θετικά είναι σήμερα. Όχι γιατί είχαμε άσχημο ψηφοδέλτιο, αλλά ήταν οι συγκυρίες. Πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα να αλλάξει σελίδα η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η Αιτωλοακαρνανία».

Σε ερώτηση για το αν είναι τυχαίο που πολιτεύεται μόνο με Αιτωλοακαρνάνες υποψήφιους Περιφερειάρχες: «Δεν είναι καθόλου τυχαίο γιατί θέλουμε κάτι παραπάνω για το νομό μας. Το 2010 ήταν ο Γ. Παπαναστασίου που ήταν Αιτωλοακαρνάνας και τώρα είναι ο Νεκτάριος Φαρμάκης. Η Αιτωλοακαρνανία πρέπει επιτέλους να εκπροσωπηθεί στην Περιφέρεια. Θα πρέπει φυσικά να δοθεί έμφαση στην ανάπτυξη ολόκληρης της Περιφέρειας, αλλά όσο μας αφορά εμάς, η ανάπτυξη της Αιτωλοακαρνανίας όπως φαίνεται σε όλους τους πίνακες είναι στις τελευταίες θέσεις πανελλαδικά και καλύτερα να μη μιλήσουμε πανευρωπαϊκά. Αυτό πρέπει να αλλάξει. Η απερχόμενη περιφερειακή διοίκηση, εξάντλησε και εξαντλήθηκε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Σκληρού στο agriniowebradio.gr:

agriniowebradio.gr

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close