«Φορτσάρει» για Πανιώνιο ο Παναιτωλικός

Με απογευματινή προπόνηση συνέχισε ο Παναιτωλικός την προετοιμασία του για τον αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο τον Πανιώνιο στην Αθήνα.

Πριν από την έναρξή της ο Βλαντ Μοράρ αποχαιρέτησε τους ανθρώπους της ομάδας και τους πρώην, πλέον, συμπαίκτες του, καθώς έλυσε το συμβόλαιό του, ανοίγοντας το «χορό» των αποχωρήσεων. Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η λύση της συνεργασίας, κάτι που θα συμβεί τις επόμενες ώρες.


Από εκεί και πέρα, ο Μάκης Χάβος δήλωσε για μία ακόμη φορά ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας απέναντι στον Παναθηναϊκό αλλά τόνισε ότι πρέπει να έρθουν οι νίκες. Η ομάδα «φορτσάρει» ενόψει Πανιωνίου με το κλίμα να είναι θετικό στις τάξεις της. Ο Μιμίτο έχει επιστρέψει στο πλήρες πρόγραμμα. Ατομικό ακολούθησαν οι Καμαρά, Μαλής, Καββαδίας.

Ο Μαλής αναμένεται στα μέσα της επόμενης εβδομάδας να είναι διαθέσιμος, όπως και ο Καββαδίας. Αναφορικά με τον Καμαρά, βάσει με τα όσα ο ίδιος δήλωσε πρόσφατα, αναμένεται να επιστρέψει κοντά στα Χριστούγεννα.

Τέλος, απών ήταν ο Άντριαν Λουσέρο που έχει ενοχλήσεις στο δικέφαλο. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο. Η τελευταία προπόνηση πριν τη Νέα Σμύρνη είναι προγραμματισμένη για τις 12:00 π.μ της Παρασκευής. Με το πέρας της ο Μάκης Χάβος θα ανακοινώσει την αποστολή για την Αθήνα.

TitormosNet

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Βλαντ Μοράρ Παναιτωλικός προπόνηση