Δυτική Ελλάδα

Φορολογική ημερίδα στο Αγρίνιο

koi-evrooikonomiki-imerida2

Σε γνωστό ξενοδοχείο του Αγρινίου πραγματοποιήθηκε χτες Κυριακή 9 Φεβρουαρίου η φορολογική ημερίδα που διοργάνωσε το λογιστικό-φοροτεχνικό γραφείο  Ευρωοικονομική Α.Ε. , στα πλαίσια της ενημέρωσης των πελατών της για όλες τις φορολογικές αλλαγές που ψηφίστηκαν και ισχύουν από 1/1/14.

Μέσα από μια πρωτοπόρα για τα δεδομένα της περιοχής  εκδήλωση, που στέφθηκε από επιτυχία, δόθηκε η δυνατότητα μέσω σύγχρονων τεχνικών μέσων ηλεκτρονικής παρουσίασης να προβληθούν και να αναλυθούν όλες εκείνες οι φορολογικές διατάξεις που επηρεάζουν άμεσα τους επαγγελματίες λύνοντας παράλληλα απορίες όσων συμμετείχαν.

Η Ευρωοικονομική Α.Ε. προέρχεται από μετατροπή της ατομικής επιχείρησης “ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΝΙΗΛ Λογιστικό Γραφείο” ιδρύθηκε το 1988.

Σήμερα με την μορφή της Ανώνυμης Εταιρείας και στεγαζόμενη σε ιδιόκτητες σύγχρονες εγκαταστάσεις, λειτουργεί τρία γραφεία παροχής λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών στο Μεσολόγγι, στην Πάτρα και στο Αγρίνιο, απασχολώντας σε μόνιμη βάση 25 άτομα προσωπικό και συνεργάτες.

koi-evrooikonomiki-imerida1

Τα στελέχη και οι συνεργάτες της έχουν εξειδικευθεί στη σύσταση κάθε είδους εταιρειών, όπως Α.Ε., Ε.Π.Ε., Συνεταιρισμών, ΙΚΕ, Ο.Ε., κλπ. Τηρούν όλες τις κατηγορίες βιβλίων του Κ.Φ.Α.Σ. εφαρμόζοντας με επιτυχία το διπλογραφικό λογιστικό σύστημα σε μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού και Δημοσίου τομέα και είναι σύμβουλοι λογιστικής οργάνωσης για τα ΝΠΔΔ και τους ΟΤΑ. Ενδεικτικά έχουν συντάξει τους Ισολογισμούς των μεγαλύτερων Δήμων της Δυτικής Ελλάδας, όπως Πατρών, Μεσολογγίου, Καρπενησίου, Ναυπάκτου, Αιγίου,  των Νοσοκομείων Αγρινίου, Γρεβενών, Αιγίου, Μεσολογγίου, Καρπενησίου, Ασκληπιείου Βούλας, Καραμανδάνειου, Θώρακος Πατρών και Πρεβέζης καθώς και πλήθους άλλων μικρότερων Δήμων, Δημοτικών Επιχειρήσεων και Οργανισμών.

Χρησιμοποιεί τα ποιο σύγχρονα, από τεχνολογικής άποψης, λογιστικά προγράμματα, προσφέροντας λύσεις σε κάθε είδους φορολογικό και ασφαλιστικό θέμα, διασφαλίζοντας την ποιότητα και την ασφάλεια που αναζητά σήμερα κάθε φορολογούμενος (Εταιρεία ή Ιδιώτης).

koi-evrooikonomiki-imerida3

Τα στελέχη της εταιρείας είναι μέλη του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Ο.Ε.Ε.), κάτοχοι μεταπτυχιακών και υποψήφιοι μεταπτυχιακών τίτλων, με άδεια άσκησης επαγγέλματος λογιστή – φοροτεχνικού Α’ τάξης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button