ΕξελίξειςΠολιτική

Φορείς με κλιμάκιο της Ν.Δ στο Αγρίνιο

po-klimakio nd-agrinio 1Επίσκεψη κλιμακίων στελεχών  της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποιήθηκε σήμερα σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι. Στο Αγρίνιο από το πρωί, η βουλευτής Φωκίδας Ασπασία Μανδρέκα, ο αναπληρωτής γραμματέας οργανωτικού κ. Λάμπρος Ζωγράφος και ο κ. Κωνσταντίνος Λιανός, τομεάρχης οργανωτικού νομού Αιτωλοακαρνανίας, μαζί με τον κ. Γιώργο Παπαναστασίου επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδος και πολιτευτή Αιτωλοακαρνανίας και την κα. Έλενα Μάτζιου-Κοτρολού, μέλος της πολιτικής επιτροπής του κόμματος και πολιτευτή Αιτωλοακαρνανίας, πραγματοποιούν συναντήσεις με διάφορους φορείς της πόλης.

Μέχρι και αυτή τη στιγμή, έχουν συναντηθεί και μιλήσει με τους Νέους Αγρότες Αιτωλοακαρνανίας, την Ένωση Ξενοδόχων Αιτ/νίας, το Επιμελητήριο Αιτωλ/νίας, το ΤΕΕ Αιτωλ/νίας, την ΕΑΣ Αγρινίου, το παράρτημα του Ερυθρού Σταυρού Αγρινίου, τον Ιατρικό και Οδοντιατρικό Σύλλογο Αγρινίου, τον Εμπορικό Σύλλογο Αγρινίου, τη Β’ ΕΛΜΕ, τον Σύλλογο Τσιγγάνων Αγρινίου, με τον ερασιτέχνη Παναιτωλικό, τον σύλλογο ιδιοκτητών Ταξί Αγρινίου, τον Δικηγορικό Σύλλογο Αγρινίου, τον ΓΟΕΒ Αχελώου και τον ΤΟΕΒ Αγρινίου αλλά και τον πολιτιστικό σύλλογο Θέρμου ενώ  πριν από λίγο πραγματοποιήθηκε και συνάντησή τους με τον Αστυνομικό Διευθυντή Αιτωλοακαρνανίας κ. Α. Αποστολόπουλο.

po-klimakio nd-agrinio 2

Οι συναντήσεις διήρκησαν για αρκετή ώρα και πραγματοποιήθηκαν στον χώρο του ξενοδοχείου Imperial.

«Στόχος μας είναι να καταγράψουμε τα προβλήματα και να ακούσουμε κυρίως τον πολίτη, ο οποίος εκφράζεται κυρίως σε αυτή τη διαδικασία, μέσα από τους  φορείς, τους εκπροσώπους των πολιτών. Καταγράφουμε τα προβλήματα, τα αιτήματα και τις απόψεις των φορέων και θα τα μεταφέρουμε στο συνέδριο όπου και θα πάρουμε κάποιες σχετικές αποφάσεις και θα διαμορφώσουμε τη πολιτική μας ως κόμμα και ο μέλος της τρικομματικής αυτής κυβέρνησης. Έτσι προχωρούμε προς το συνέδριο με ανοιχτά τα αυτιά και τα μάτια προς την κοινωνία και θα προχωρήσουμε μάλιστα και στην αλλαγή του καταστατικού μας ενώ και η ίδια είμαι μέλος της επιτροπής που θα αναλάβει την αλλαγή του καταστατικού. Ως χώρα δεν έχουμε ξεπεράσει τον κίνδυνο, αλλά τα μεγέθη δείχνουν ότι σταθεροποιούμαστε, βλέπουμε το «φως στο τούνελ» και μας επιτρέπεται για πρώτη φορά να είμαστε αισιόδοξοι», δήλωσε μεταξύ άλλων η επικεφαλής του κλιμακίου στο Αγρίνιο κα. Μανδρέκα.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Η ίδια τόνισε πως η παραμονή της χώρας στο ευρώ είναι αδιαμφισβήτητη και πως η Ελλάδα έχει κατακτήσει τους έως τώρα στόχους, ενώ σχετικά με τις αντιδράσεις για τον αντιρατσιστικό νόμο, απάντησε πως το νομοθετικό πλαίσιο που υφίσταται από το 1979, ενδεχομένως χρειάζεται κάποιες τροποποιήσεις και συμπληρώσεις. «Για τον λόγο αυτό κατάθεσε τη δική της πρόταση που συμπληρώνει και τροποποιεί το υπάρχων ήδη πλαίσιο, καλύπτοντας όλες τις περιπτώσεις. Σε κάθε περίπτωση η Ν.Δ και εγώ προσωπικά, καταδικάζουμε κάθε μορφή ρατσιστικής βίας και αυτό το κάνουμε σε κάθε ευκαιρία, ελπίζοντας να μην υπάρχουν πολλές τέτοιες ευκαιρίες».

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button