ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Καθημερινότητα: «Φωνές» για την παιδική χαρά στο Δοκίμι και την καθαριότητα σε δρόμους του Αγρινίου (φωτο)

Διαμαρτυρίες στις οδούς Σκόπα και Μ. Χώρας-Τι προβλέπεται για την παιδική χαρά Δοκιμίου

Για εικόνα εγκατάλειψης της παιδικής χαράς στο Δοκίμι κάνουν λόγο, κάτοικοι καθώς τα χόρτα έχουν πλέον φτάσει έως και ενάμιση μέτρο ύψος.

Η παιδική χαρά έχει βάλει «λουκέτο» πριν μερικούς μήνες λόγω προβλημάτων στην περίφραξη και σε κάποια όργανα.

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Δοκιμίου Δημήτρης Στεφανάτος ανέφερε στο agriniopress, πως αναμένεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να καθαριστεί η παιδική χαρά.

Ο κ. Στεφανάτος συμπλήρωσε ότι έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες και το επόμενο διάστημα αναμένεται η Τεχνική Υπηρεσία να ελέγξει και στην συνέχεια να προβεί στην αποκατάσταση των φθορών.

«Φωνές» για σκουπίδια σε κεντρικό δρόμο στην είσοδο της πόλης

Για την αποκρουστική κατάσταση λόγω των σκουπιδιών σε κεντρικό δρόμο της πόλης κάνουν λόγο πολίτες στο agriniopress.gr.

Συγκεκριμένα, στην οδό Μεγάλης Χώρας πολίτες διαμαρτύρονται για την κατάσταση με τους κάδους απορριμμάτων και τα σκουπίδια που είναι πεταμένα στο οδόστρωμα.

Βέβαια, από την φωτογραφία γίνεται εύκολα αντιληπτό, πέραν του ρόλου του δήμου στην αποκομιδή των σκουπιδιών, οτι η ατομική ευθύνη μάλλον πήγε… περίπατο.

dav

Αντίστοιχη εικόνα και στην οδό Σκόπα. Εδώ και τρεις μέρες, λένε περίοικοι, άγνωστος -και ασυνείδητος- έχει πετάξει ένα ξύλινο κασόνι, χωρίς κάνεις ακόμη να το έχει απομακρύνει. Να σημειωθεί πάντως , πως ο δήμος Αγρινίου διαθέτει και επόπτη καθαριότητας, που δουλειά του είναι να περιφέρεται στους δρόμους, να εντοπίζει προβλήματα και να ενημερώνει σχετικά…

Ένα Σχόλιο

  1. Ποιος να καθαρίσει και γιατί. Ολόκληρη η πόλη έχει αφεθεί από θέματα καθαριότητας και φωτισμού στο έλεος. Τα δημοτικά όμως τέλη τα εισπράττει κανονικά ο Δήμος. Φρου -φρου και αρώματα είμαστε. Να κλείσουμε κανά δρόμο και να τον βάψουμε ο οποίος δρόμος ξεβάφει με τη πρώτη βροχή, να φέρουμε τα ηλεκτρικά ποδήλατα να φέρουμε τα ηλιακά παγκάκια γι αυτά είμαστε πρώτοι . Για έργα βιτρίνας. Δε λέω ωραία κι αυτά. Αλλά τα προβλήματα της καθημερινότητας που έπρεπε να είναι η πρώτη επιλογή ; ΤΙΠΟΤΑ. Καλά κάνουν αφού ξαναβγήκανε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button