ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Φωνάζουν οι κάτοικοι της Μακρυνείας: Έντονα πρόβληματα στην υδροδότηση

Μεγάλο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τις τελευταίες μέρες τα χωριά της Μακρυνείας από τις τακτικές διακοπές στην υδροδότηση.

Τις τελευταίες μέρες τα σπίτια τους δεν υδροτοδοτούνται προβληματικά. Από τις βραδινές ώρες της Πέμπτης σπάσιμο σε αγωγό στη Γαβαλού προκάλεσε νέα πολύωρη διακοπή, με τη βλάβη να αποκαθίσταται την επόμενη μέρα από συνεργείο της ΔΕΥΑ Αγρινίου που έσπευσε στο σημείο.

Κάτοικοι της περιοχής των Παπαδατών ωστόσο αναφέρουν ότι παρά την επιδιόρθωση της βλάβης, για την οποία υπήρξε και σχετική ενημέρωση (δείτε παρακάτω), το νερό δεν έχει επιστρέψει στα σπίτια τους, αν και σε διπλανά χωριά η ροή αποκαταστάθηκε. Είναι γεγονός δε ότι υφίστανται προβλήματα στην πίεση που οδηγούν σε αυτό την κατάσταση.

Προ ωρών μάλιστα, προέκυψε όπως επιβεβαιώνουν κάτοικοι και άνθρωποι της ΔΕΥΑ νέα βλάβη στη Γραμματικού για την οποία και σπεύδει συνεργείο.


Το γεγονός είναι σε κάθε περίπτωση ότι η ταλαιπωρία που υφίστανται οι πολίτες της περιοχής είναι μεγάλη και θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να διευθετηθεί η κατάσταση όσο το δυνατόν αμεσότερα, ελέω και των συνθηκών που επικρατούν λόγω καιρού.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button