Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

“Άνθρωπε, γίνε ο αγαθός ηγέτης που έχει ανάγκη ο πλανήτης μας!”

Η Φιλοζωική Οργάνωση Αγρινίου εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το διήμερο bazaar της για την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων και τονίζει μεταξύ άλλων ότι “η ευαισθητοποίηση και η συμμετοχή των συμπολιτών μας μας δίνουν κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Φιλοζωικής Οργάνωσης Αγρινίου αναφέρει τα εξής:

“Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων ο σύλλογος της Φιλοζωικής Αγρινίου διοργάνωσε διήμερο bazaar στις 3 και 4 Οκτωβρίου 2019 στον χώρο της Παλιάς Λαχαναγοράς με σκοπό την ενημέρωση των συμπολιτών μας και την οικονομική στήριξη των δράσεων του συλλόγου.

Μέλη του συλλόγου ετοίμασαν με μεράκι γλυκά και μαρμελάδες με αγνά υλικά, φιλοτέχνησαν όμορφους σελιδοδείκτες και ζωγράφισαν κούπες με θέμα τα ζώα. Επίσης επιχειρήσεις της πόλης μας διέθεσαν είδη δώρου.

Τον χώρο επισκέφτηκαν συμπολίτες μας και φορείς της πόλης για να ενημερωθούν, να συζητήσουν και να στηρίξουν το σύλλογο.

Με μεγάλη χαρά υποδεχτήκαμε μαθητές σχολείων με τους δασκάλους τους, συγκεκριμένα του 8ου, του 21ου και του 3ου Δημοτικού Σχολείου. Επίσης μας επισκέφτηκαν ο σύλλογος ΑΜΕΑ «Ηλιαχτίδα» και το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ). Με παραστατικό τρόπο, μέσα από εικόνες, παιχνίδια και συζήτηση μιλήσαμε στους μαθητές για τα ζώα και διερευνήσαμε την αξία τους για τον πλανήτη και τον άνθρωπο.

Η ευαισθητοποίηση και η συμμετοχή των συμπολιτών μας μας δίνουν κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε. Ο δρόμος για την αρμονική συνύπαρξη ανθρώπου-ζώου με σεβασμό, ανθρωπιά και πνεύμα δικαίου είναι μακρύς”.

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close