Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Καταγγελίες της προέδρου της Φιλοζωικής για την διαχείριση των αδέσποτων από τον Δήμο Αγρινίου

Την άρνηση της Φιλοζωικής Αγρινίου να περιθάλψει αδέσποτα σκυλιά κλείνοντάς τα σε κλουβιά εκφράζει με ανάρτησή της στην ομάδα της Οργάνωσης η πρόεδρος, Βούλα Αναγνωστοπούλου- Στεροδήμα.

«Είναι τραγικό από τα 100 τηλέφωνα τα 99 είναι για να μαζέψουμε αδέσποτα», αναφέρει χαρακτηριστικά. Παράλληλα, υποστηρίζει ότι η Φιλοζωική δεν δίνει το τηλέφωνο του Δήμου διότι ούτε αυτός διαθέτει χώρο και αφήνει τα αδέσποτα στην περιοχή του Αχελώου, όπου και πεθαίνουν από πείνα ή δίψα ή κατασπαράζονται από άλλες αγέλες.,.

Παρακινεί, τέλος, τους πολίτες του Αγρινίου να μάθουν να ζουν με τα αδέσποτα, με σεβασμό στους εθελοντές και στα ίδια τα ζώα.

2 Σχόλια

  1. Ας ήταν λίγο πιο συνεργάσιμη η κυρία πρόεδρος και θα βρισκόταν λύση , τουλάχιστον με ανθρώπους που έχουν αισθήματα πραγματικά για αυτά τα ζωντανα

    1. Σωστή η άποψη σου κ. Ντινα γιατί η κυρία Αναγνωστοπουλου όταν την παίρνουν τηλ μιλάει με πολύ νταηλίκι και βρίζει τον κόσμο κι εγώ έχω σκυλάκι επειδή είναι πολύ ευισθητητη ας τα φροντίσει αυτή δεν είναι υποχρεωμένος ο κόσμος να κινδυνεύουν πήγε στο νεκροταφείο αγρινιου να δει τι γίνεται με αδέσποτα θέλουμε να πάμε να ανάψουμε το καντήλι των ανθρώπων μας και φοβόμαστε ας μαζέψει την ωραία γλώσσα που έχει γιατί θα βρει τον μπάρμπα της όπως μιλαει

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button