ΑθλητισμόςΡοή Ειδήσεων

Φιλικός αγώνας ενίσχυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αγρινίου από τον Σύνδεσμο Προπονητών Αιτωλ/νίας

Την Τετάρτη 17/6/2020 ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Αιτ/νίας διοργάνωσε φιλικό αγώνα στο ΔΑΚ Αγρινίου με την ομάδα Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ν. Αχαΐας.

Ο σκοπός του παιχνιδιού ήταν η ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αγρινίου. Μετά το παιχνίδι παρατέθηκε γεύμα στην φιλοξενούμενη ομάδα σε ταβέρνα της πόλης.

Ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου, Δημήτρης Θεοδοσίου, τονίζει σε ανάρτησή του στο Facebook:

“Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα την ομάδα Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ν. Αχαΐας που αποδέχθηκαν την πρόσκληση. Επίσης να ευχαριστήσουμε τους Παλαίμαχους Διαιτητές κ. Καψάλη Παναγιώτη, Καραπιπέρη Κωνσταντίνο, Βαινά Ευάγγελο και τον Παλαίμαχο Διεθνή Διαιτητή κ. Νικάκη Βασίλειο για την συμμετοχή τους.

Τέλος να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Αγρινίου και ειδικότερα τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού και μέλος του Συνδέσμου μας κ. Χρήστο Ζαρκαβέλη για την άδεια παραχώρησης του ΔΑΚ για την διεξαγωγή του παιχνιδιού.

Τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της ΕΠΣ κ. Παπαχρήστος Παναγιώτης, ο Τεχνικός Διευθυντής της ΠΑΕ Παναιτωλικός κ. Μπελεβώνης Γεράσιμος και το μέλος το ΔΣ της ΠΑΕ Παναιτωλικός κ. Τάκος Κωνσταντίνος.

Ο Σύνδεσμός μας θα συμμετέχει σε δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα, όπως συμμετείχε στην εθελοντική αιμοδοσία και τον τηλεμαραθώνιο που διοργάνωσαν η ΠΑΕ Παναιτωλικός και η τηλεόραση του Αχελώου και όπου αλλού παραστεί ανάγκη”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button