ΠαναιτωλικοςΡοή Ειδήσεων

Παναιτωλικός Κ20: Ποδοσφαιρικός αγώνας κατά των ναρκωτικών στις 25 Ιουλίου

Ένα ξεχωριστό φιλικό αγώνα θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι ποδοσφαιρόφιλοι την Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2018 και ώρα 19:30, στο Emileon Sport Center στο Αγρίνιο.

Ο αγώνας συνδιοργανώνεται από τον Παναιτωλικό και το Θεραπευτικό Πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ Ήπειρος και θα πάρουν μέρος η ποδοσφαιρική ομάδα Κ20 του Παναιτωλικού καθώς και μικτή ομάδα μελών της Θεραπευτικής Κοινότητας και της Κοινωνικής Επανένταξης του ΚΕΘΕΑ Ήπειρος, ενώ η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

“Ο αθλητισμός είναι θεσμός με κοινωνικό χαρακτήρα που στοχεύει στη σωματική καλλιέργεια, τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και την ανάπτυξη ομαδικού πνεύματος. Η ενασχόληση με τον υγιή αθλητισμό, μακριά από ουσίες, καλλιεργεί τη χαρά της συμμετοχής χωρίς τη σκοπιμότητα της νίκης.

Ο αγώνας είναι μια δράση κοινωνικού χαρακτήρα, που εντάσσεται στο πλαίσιο του ενιαίου μετώπου κατά των ναρκωτικών και έχει στόχο την ανάδειξη του υγιούς αθλητικού πνεύματος, ως πρότυπο ζωής, μακριά από ουσίες και εξαρτήσεις.

Το ΚΕΘΕΑ και ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ καλούν τους πολίτες να παρακολουθήσουν τον φιλικό αυτό αγώνα, στηρίζοντας τη γενικότερη προσπάθεια κατά των ναρκωτικών” αναφέρει η ανακοίνωση.

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close