Φιλική νίκη του Παναγρινιακού επί της Ένωσης Αγίου Δημητρίου

Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου, ο Παναγρινιακός επικράτησε με 5-1 της μαχητικής Ένωσης Αγίου Δημητρίου Αγρινίου.

Στο 17ο λεπτό, με πλασέ εντός περιοχής ο Τουρλίδας άνοιξε το σκόρ, κάνοντας το 1-0. Στο 26′ ο Μουχάνης από τα όρια της περιοχής, εξαπέλυσε τρομερό σουτ, με την μπάλα να καταλήγει στο αριστερό παράθυρο της εστίας του Κουτρούμπα για το 2-0.


Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσεκούρα σε 2-1, αλλά στο 65ο λεπτό έπειτα από σέντρα του Αντωνόπουλου ο Καπνιάς με πλασέ σημείωσε το 3-1 για τον Παναγρινιακό.

Στο 69′ με τρομερό σουτ απο το ημικύκλιο του κέντρου, ο Μανιώτης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1. Με δεύτερο προσωπικό τέρμα ο Τουρλίδας στο 74′ έγραψε το 5-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Στο 77ο λεπτό ο Κοκώνης έχασε πέναλτι για την Ένωση, ενώ ακολούθησε διπλή εντυπωσιακή επέμβαση του Καρκαλή.

Θετική ήταν η εμφάνιση των νέων ποδοσφαιριστών του Παναγρινιακού καθώς οι οχτώ από τους έντεκα παίκτες ήταν ποδοσφαιριστές μικρότερων ηλικιών.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Παναγρινιακός (Βασίλης Ξανθόπουλος): Καρκαλής, Τσακανίκας, Καλοκαίρης (79′ Φραγκούλης), Αϋφαντόπουλος, Γαβριήλ, Γιαννόπουλος, Κοντογιάννης (46′ Μανιώτης), Καπνιάς (71′ Τσάκνης), Αντωνόπουλος, Τουρλίδας, Μουχάνης.

ΑΕ Αγίου Δημητρίου (Θεόδωρος Μουχάνης): Κουτρούμπας (71′ Αθανασίου), Ρόκκος, Παπαγεωργίου, Τηγανίτας (75′ Τσόλκας), Λιοπύρης, Άρντο (65′ Καλοκαίρης), Κωστόπουλος, Τσεκούρας, Σώζος, Πριόβολος, Κοκώνης.

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Ένωση Αγίου Δημητρίου Παναγρινιακός