Μουσική

Φιλαρμονική Αμφιλοχίας και Φωτεινή Δάρρα: μια άψογη συνεργασία που μάγεψε τους θεατές

pol-darra-amfiloxia

Θάμπωσε το κοινό που παραβρέθηκε στο χώρο του λιμανιού στην Αμφιλοχία το Σάββατο 30 Ιουλίου,η καταξιωμένη ερμηνεύτρια Φωτεινή Δάρρα. Η εξαιρετική επτανήσια καλλιτέχνης συνεργάστηκε άψογα με την Φιλαρμονική Μπάντα της πόλης καθώς και με τον αρχιμουσικό Γ. Τσόγκα και το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά θεσπέσιο. Η εντυπωσιακή και επιβλητική παρουσία της στη σκηνή ερμηνεύοντας γνωστά τραγούδια Ελλήνων συνθετών, σε συνδυασμό με την αμεσότητά της με το κοινό, αφούκατέβηκε και τραγούδησε μαζί του, έδωσε ξεχωριστή νότα στην εκδήλωση. Κοντά της, ο γνωστός μαέστρος Γιώργος Παπαχριστούδης που τη συνόδεψε με το πιάνο του ολοκληρώνοντας το μωσαϊκό των μουσικών.

Ο δήμαρχος της Αμφιλοχίας κ. Απ. Κοιμήσης της απηύθυνε θερμότατο χαιρετισμό αλλά και ευχαριστίες που παραβρέθηκε για πρώτη φορά στην πόλη μας.
Συγχαρητήρια λοιπόν στους μουσικούς της Φιλαρμονικής και στον μαέστρο τους, που στάθηκαν για ακόμη μια φορά επάξια συνοδεύοντας μια εξαιρετική ερμηνεύτρια.

Λευκοθέα Κακαρούνα

darra_amfiloxiadarra_amfiloxia.jpg1darra_amfiloxia.jpg2darra_amfiloxia.jpg3darra_amfiloxia.jpg4darra_amfiloxia.jpg5darra_amfiloxia.jpg7darra_amfiloxia.jpg8darra_amfiloxia.jpg9darra_amfiloxia.jpg10darra_amfiloxia.jpg11darra_amfiloxia.jpg12darra_amfiloxia.jpg13darra_amfiloxia.jpg14darra_amfiloxia.jpg15darra_amfiloxia.jpg16darra_amfiloxia.jpg17darra_amfiloxia.jpg18darra_amfiloxia.jpg19darra_amfiloxia.jpg20darra_amfiloxia.jpg21darra_amfiloxia.jpg22darra_amfiloxia.jpg23darra_amfiloxia.jpg24darra_amfiloxia.jpg25darra_amfiloxia.jpg26darra_amfiloxia.jpg27darra_amfiloxia.jpg28darra_amfiloxia.jpg29darra_amfiloxia.jpg30darra_amfiloxia.jpg31darra_amfiloxia.jpg32darra_amfiloxia.jpg33darra_amfiloxia.jpg34darra_amfiloxia.jpg35darra_amfiloxia.jpg36darra_amfiloxia.jpg37darra_amfiloxia.jpg38darra_amfiloxia.jpg39darra_amfiloxia.jpg40

φωτορεπορταζ:Μαρία Ζαβιτσάνου

http://e-maistros.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button