Δυτική Ελλάδα

Φεύγουν οι Δανοί αρχαιολόγοι από την αρχαία Καλυδώνα

pol-kalidona-arxaiologoiΜε μια μικρή και λιτή τελετή έγινε ο αποχαιρετισμός των αρχαιολόγων του Ινστιτούτου Αρχαιολογίας της Δανίας , που κάθε χρόνο έρχονται στην αρχαία Καλυδώνα για το έργο της ανασκαφής και αποκατάστασης του αρχαίου θεάτρου…

   Ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου ευχαρίστησε όλα τα μέλη της Δανέζικης αποστολής , καθώς επίσης και την Λ’ΣΤ Εφορία Αρχαιοτήτων Μεσολογγίου , επαινώντας το ενδιαφέρον τους και την αγάπη τους στον τόπο μας , καθώς επίσης και την εξαιρετική εργασία που έχουν κάνει φέρνοντας στο φως το αρχαίο θέατρο της Καλυδώνας (δείτε ΕΔΩ).
Ο Δήμαρχος κ. Πάνος Κατσούλης και ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Αριστείδης Καβάγιας τίμησαν τον υπεύθυνο των Δανών αρχαιολόγων Dr. Rune Frederiksen με αναμνηστική πλακέτα , παρουσία του υπεύθυνου αρχαιολόγου ΛΣΤ’ ΕΠΚΑ Μεσολογγίου Δρ. Γιάννη Μόσχου , των εργαζομένων στις ανασκαφές και στην φύλαξη των αρχαιοτήτων , του Προέδρου του Λαογραφικού Συλλόγου Ευηνοχωρίου κ. Δασκαλάκη Πάνου και των μελών αυτού , και εκπροσώπων του τοπικού Τύπου.
Το team των Δανών αρχαιολόγων έκλεισε τον καλοκαιρινό κύκλο των εργασιών του στον χώρο της αρχαίας Καλυδώνας και το ερχόμενο Σάββατο γυρίζει στην πατρίδα του….
  
απονομή αναμνηστικής πλακέτας απ’ τον Δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου Πάνο Κατσούλη και τον
Πρόεδρο Πνευματικού Κέντρου Αριστείδη Καβάγια στον Δρ. Ρούνεη Φρεντέρικσεν
 

 
 
 
 
οι αρχαιολόγος Γιάννης Μόσχος , Δήμαρχος Πάνος Κατσούλης , Dr. Rune Frederiksen ,
αρχαιοφύλακας Γιώργος Μάνθος
 
 
 
 
οι αρχαιολόγοι κ.κ. Rune Frederiksen , Γιάννης Μόσχος με τον Πρόεδρο του
Λαογραφικού Συλλόγου Ευηνοχωρίου κ. Δασκαλάκη Πάνο 
 
 
στιγμές ξεκούρασης…
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 http://evinochori.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button