Δυτική Ελλάδα

Φεύγει η Τράπεζα Πειραιώς από την Κατούνα

trapeza-peiraios-katouna
Σύμφωνα με πληροφορίες του katounanews.blogspot.gr κλείνει το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην Κατούνα, κάτι που θα αποτελέσει μία ακόμη απώλεια για τους Κατοίκους της περιοχής, τους επαγγελματίες και τους εναπομείναντες αγρότες. Συγκεκριμένα το δημοσίευμα:

Ακόμη ένα πλήγμα για την χειμαζόμενη τα τελευταία χρόνια τοπική κοινωνία και οικονομία στην Κατούνα.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς κλείνει, κι αυτό μεταφράζεται σε μια ακόμη απώλεια για τους κατοίκους της Κατούνας και της γύρω περιοχής, για τους ντόπιους επαγγελματίες για τους εναπομείναντες αγρότες.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, πρέπει όλοι να προβληματιστούν σοβαρά, κυρίως οι τοπικές αρχές, καταρχήν για το πώς έφτασε αυτό το σημείο και να γίνεται συζήτηση για τρόπους αντίδρασης πάντα με σοβαρότητα και αίσθημα ευθύνης, χωρίς κραυγές και ακρότητες, για το πώς μπορεί να αποτραπεί αυτό το ενδεχόμενο ή να μετριαστούν οι επιπτώσεις του.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Γεγονός πάντως είναι πως η τράπεζα στην Κατούνα έχει δικό της κτίριο και δεν μπορούμε να καταλάβουμε την ενέργειά της αυτή, αλλά μερικοί κάτοικοι δεν την προτιμούσαν και πήγαιναν σε τράπεζες στην Αμφιλοχία και Αγρίνιο.

Με το άκουσμα της είδησης ο Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας κάλεσε την Δημοτική του ομάδα και συνεδριάζει αυτή τη στιγμή και κάλεσε συνάντηση για περαιτέρω ενέργειες.

Οι κάτοικοι είναι στο πλευρό του Δήμου και περιμένουν τις αποφάσεις του

Ευάγγελος Κουτιβής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button