ΑτζένταΕξελίξειςΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

Φεστιβάλ ΚΚΕ- ΚΝΕ στο Μεσολόγγι

Μετά το επιτυχημένο αθλητικό CAMP που πραγματοποιήθηκε από τις 24 έως τις 30 Αυγούστου σε αθλητικούς χώρους στο Μεσολόγγι με τουρνουά ποδοσφαίρου και μπάσκετ, το Φεστιβάλ του ΚΚΕ και της ΚΝΕ ολοκληρώνεται με την κεντρική εκδήλωση στο λιμάνι σήμερα, 31 Αυγούστου. Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ καλεί τους φίλους και συναγωνιστές μας να συμμετάσχουν στο Φεστιβάλ με την ευκαιρία της διπλής επετείου των 100 χρόνων ζωής και δράσης του ΚΚΕ και των 50 χρόνων από την ίδρυση της ΚΝΕ.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλία του Χρήστου Τριάντη, μέλους του ΚΣ της ΚΝΕ, θα ακολουθήσει η βράβευση των συμμετεχόντων στο αθλητικό camp και η βραδιά θα κλείσει με λαϊκό γλέντι. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα υπάρχει έκθεση βιβλίου της Σύγχρονης Εποχής, έκθεση με ιστορικά στοιχεία και φωτογραφίες από αγωνιστές που διακρίθηκαν στον τομέα του αθλητισμού.


H ανακοίνωση:

Τώρα είναι δικός σου αυτός ο δρόμος!

Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ απευθύνουν κάλεσμα διεκδίκησης και αγώνα σε κάθε νέο και νέα που σήμερα προβληματίζεται με όσα αντιμετωπίζει στις σπουδές, στη δουλειά, στη ζωή του. “Μπορεί να αλλάξει κάτι;”, “μπορεί ο λαός να καθορίσει τις εξελίξεις προς όφελός του;”. Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ απαντάμε κατηγορηματικά: Ναι! Μαζί μπορούμε να κατακτήσουμε ένα δίκαιο, όμορφο μέλλον.

Το Φεστιβάλ στήνεται με το μεράκι, την εθελοντική σχεδιασμένη δουλειά χιλιάδων νέων, στηρίζεται στην ενίσχυση χιλιάδων ανθρώπων. Έχει γίνει θεσμός γιατί αγκαλιάζεται από δεκάδες χιλιάδες, αλλά και γιατί το μήνυμα που φέρνει είναι ανατρεπτικό, ξεχωριστό, ελπιδοφόρο. Γιατί είμαστε σίγουροι πως ότι σήμερα φαντάζει ακίνητο, θα κινηθεί. Ο καπιταλισμός είναι το χτες. Ο σοσιαλισμός είναι το το μέλλον!

Τοπική Διαφήμιση
one Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button