Δυτική Ελλάδα

Φέρνουν τον Φραγκούλη Φράγκο οι πολύτεκνοι του Αγρινίου σε εκδήλωση για το δημογραφικό

fragos-fragoulisΤον επίτιμο αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού  Φραγκούλη Φράγκο φέρνει για να πραγματοποιήσει ομιλία στο Αγρίνιο, ο Σύλλογος Πολυτέκνων Αγρινίου και Περιχώρων.

Ο κ. Φράγκος, αποτέλεσε το κεντρικό πρόσωπο της συγκέντρωσης για την Μακεδονία πριν από λίγες μέρες στην Θεσσαλονίκη και η παρουσία του προκάλεσε πολλές συζητήσεις, τόσο ως προς το πως προσκλήθηκε ως ομιλητής, όσο και για τα όσα υποστήριξε στην ομιλία του, που “ξεσήκωσε” πάντως τους συγκεντρωμένους.

Η παρουσία του στρατηγού στο Αγρίνιο, σχετίζεται με αποδοχή πρόσκλησης και ομιλία σε εκδήλωση για το δημογραφικό πρόβλημα που θα γίνει στο Παπαστράτιεο Μέγαρο στις 3 Φεβρουαρίου και είναι προγραμματισμένη εδώ και αρκετό καιρό, όπως επισημαίνει ο κ. Ντάουλας, πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων του Αγρινίου.

Θεωρείται πάντως πως θα γίνουν σίγουρα κάποιες αναφορές στις εξελίξεις με το “Μακεδονικό” μιας και την επόμενη, Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, είναι προγραμματισμένο το συλλαλητήριο στην Αθήνα, όπου κ. Φράγκος, θα είναι πιθανότατα ξανά ομιλητής.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ, στρατηγός ε.α. Φραγκούλης Φράγκος, με πρόσφατες δηλώσεις του , ομιλίες του κλπ έχει εκφράσει την ανησυχία του για τις εξελίξεις στο θέμα των Σκοπίων, επισημαίνοντας πως η διαπραγμάτευση ξεκινά από λάθος βάση.

Μεταξύ άλλων έχει πει: «Αντελήφθην ότι υπάρχει μια επισπεύδουσα, υποτιθέμενη ανάγκη, να κλείσει τώρα το θέμα. Αυτό μου φάνηκε δυσνόητο ως προς την επίλυσή του και αντελήφθην ότι ξεκινάγαμε από εσφαλμένη βάση. Πολλοί επικαλέστηκαν, για να καλυφθούν, ότι “ξέρετε το 2008, ο Κώστας Καραμανλής δέχθηκε σύνθετη ονομασία”. Και λέω αν το δέχθηκε, που δεν το δέχθηκε, εμείς πάμε και κάνουμε διαπραγμάτευση κατευθείαν από την κόκκινή μας γραμμή της σύνθετης ονομασίας;».
Περισσότερα για τον Φραγκούλη Φράγκο ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button