ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Facebook Messenger: Σας ενοχλούν οι ειδοποιήσεις;

Οι πιο ενοχλητικές ειδοποιήσεις που έχουν δημιουργηθεί ποτέ, τα heads του Facebook Messenger, δημιουργήθηκαν το 2013 και απαιτούν να εμφανίζονται πάνω από οποιαδήποτε εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιείτε εκείνη τη στιγμή.

Οι περισσότεροι χρήστες του Facebook Messenger για Android θα τις γνωρίζετε…


Όταν εγκαθιστάτε την εφαρμογή στο κινητό σας, τα chat heads είναι ενεργοποιημένα από προεπιλογή. Αν θέλετε να δείτε πώς απενεργοποιούνται, διαβάστε παρακάτω.

Φυσικά, πολύ εύκολα μπορείτε απλά να σύρετε το αναδυόμενο κυκλάκι στο κάτω μέρος της οθόνης σας που βρίσκεται το “Χ”, απενεργοποιώντας έτσι τη συγκεκριμένη ειδοποίηση. Κάθε φορά όμως που λαμβάνετε κάποιο μήνυμα από κάποια συνομιλία του Messenger, θα πετάγεται το chat head πάνω από όποια εφαρμογή χρησιμοποιείτε, πιθανώς προκαλώντας σας προβλήματα.

Για να τα απενεργοποιήσετε, ανοίξτε την εφαρμογή Facebook Messenger. Έπειτα πατήστε στη φωτογραφία προφίλ σας πάνω δεξιά και θα εμφανιστεί ένα μενού. Εκεί θα πρέπει να κάνετε scroll down για να βρείτε την επιλογή “Chat Heads” ή αλλιώς “Εικόνες Συνομιλητών”. Πατήστε το κουμπάκι στα δεξιά και εφόσον είναι μπλε (ενεργοποιημένες) τότε ο διακόπτης θα γίνει γκρι (απενεργοποιημένες).

Αν για κάποιον λόγο επιθυμείτε να τις ενεργοποιήσετε ξανά, μπορείτε να το κάνετε με τον ίδιο τρόπο.

zougla.gr

Advertisements
Τοπική Διαφήμιση
paideia optimize resize Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button