Lifestyle & People

Facebook: Η λίστα «Περιορισμένοι» –Πώς μπορώ να βάλω κάποιον εκεί & τι θα βλέπει

facebookΌταν προσθέτετε κάποιον στη λίστα Περιορισμένοι, αυτό σημαίνει ότι συνεχίζετε να είστε φίλοι, αλλά οι δημοσιεύσεις σας κοινοποιούνται στο συγκεκριμένο άτομο μόνο όταν το προσθέτετε με ετικέτα σε μια δημοσίευση ή επιλέγετε το κοινό Δημόσια.
Για παράδειγμα, αν είστε φίλοι με τον εργοδότη σας και τον προσθέσετε στη λίστα «Περιορισμένοι» και έπειτα δημοσιεύσετε μια φωτογραφία και επιλέξετε το κοινό «Φίλοι», η φωτογραφία δεν θα κοινοποιηθεί στον εργοδότη σας ή σε οποιονδήποτε άλλον από τη λίστα «Περιορισμένοι». Αν ο εργοδότης σας επισκεφτεί το προφίλ σας, δεν θα μπορεί να δει οτιδήποτε στο οποίο δεν τον έχετε προσθέσει με ετικέτα, καθώς και οτιδήποτε δεν έχετε κοινοποιήσει με τη ρύθμιση απορρήτου «Δημόσια».
Ωστόσο, αν προσθέσετε μια φωτογραφία και προσθέσετε τον εργοδότη σας με ετικέτα σε αυτή ή επιλέξετε το κοινό «Δημόσια», θα μπορεί να δει τη φωτογραφία.

Για να προσθέσετε κάποιον στη λίστα «Περιορισμένοι»
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
1. Πηγαίνετε στο προφίλ του συγκεκριμένου ατόμου.
2. Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το κουμπί Φίλοι στην κορυφή του προφίλ του.
3. Πατήστε Προσθήκη σε άλλη λίστα.
4. Πατήστε Περιορισμένοι.
Για να δείτε ποιος είναι στη λίστα «Περιορισμένοι»:
1. Πατήστε Λίστες φίλων στην ενότητα Εξερεύνηση στην αριστερή πλευρά των Ενημερώσεων.
2. Πατήστε Περιορισμένοι.
Για να αφαιρέσετε κάποιον από τη λίστα, πατήστε Διαχείριση λίστας πάνω δεξιά και έπειτα πατήστε Επεξεργασία λίστας. Πατήστε πάνω στην εικόνα προφίλ κάποιου φίλου σας για να τον αφαιρέσετε από τη λίστα «Περιορισμένοι».

aftodioikisi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button