Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019ΕκλογέςΡοή Ειδήσεων

Ευθύμιος Γρίβας: «Κερδίσαμε τη μάχη για την καθημερινότητα»

Την ισχυρή εντολή των δημοτών του Αγρινίου από την πρώτη κιόλας Κυριακή των εκλογών, “προκειμένου να μπορέσει την επόμενη τετραετία η Δημοτική Αρχή Παπαναστασίου να ολοκληρώσει το έργο της”, ζήτησε ο Ευθύμιος Γρίβας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο agriniopress.gr.

Ο αντιδήμαρχος, υπεύθυνος σε θέματα ηλεκτροφωτισμού, περιβάλλοντος και πρασίνου, στηρίζει και σε αυτή την εκλογική μάχη τον Γιώργο Παπαναστασίου και δηλώνει πως «ο πήχης για το αποτέλεσμα των εκλογών έχει ήδη τεθεί πολύ ψηλά”.

Ο ίδιος σχολιάζει πως η Δημοτική Αρχή Παπαναστασίου είχε μεγάλες προσδοκίες τις οποίες και, κατά τον αντιδήμαρχο και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο, σε ικανοποιητικό βαθμό πραγματοποίησε. «Όσες δεν υλοποιήθηκαν ήταν γιατί, με τον πενιχρό προϋπολογισμό της αυτοδιοίκησης, κατέστη αδύνατο. Την επόμενη τετραετία όμως, πρόκειται να τις υλοποιήσουμε», τόνισε.

Σχετικά με το δικό του έργο ως αντιδήμαρχος που έχει αναλάβει το σύνολο των αρμοδιοτήτων του Τμήματος Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων και Εγκαταστάσεων καθώς και του Τμήματος Υδραυλικών και Εγγειοβελτιωτικών Έργων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών αλλά και το σύνολο των αρμοδιοτήτων του Τμήματος Κοιμητηρίων της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου, δηλώνει ικανοποιημένος.

«Σε τμήματα οδών που υπήρχε παλαιό δίκτυο χωρίς φωτιστικά, επισκευάστηκαν τα υπάρχοντα αγκύρια, έγινε καθαρισμός των φρεατίων διέλευσης καλωδίων και τοποθετήθηκαν νέα, σύγχρονα σώματα.

Τα υπάρχοντα αγκύρια ήταν παρατημένα για 15 χρόνια, σε εποχές που υπήρχε η οικονομική δυνατότητα δεν επισκευάστηκαν, αλλά εμείς το κάναμε. Φωτίστηκαν έτσι πολλές γειτονιές του Αγρινίου που ήταν στο σκοτάδι…», επισημαίνει ο κ. Γρίβας.

Ο ίδιος δεν παρέλειψε βέβαια και την αναφορά στον Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο της πόλης του Αγρινίου, που όπως είπε «ανέδειξε το Αγρίνιο πανελλαδικά».

Συνεχίζοντας τον απολογισμό του, επικεντρώθηκε στις παρεμβάσεις που έγιναν επί αντιδημαρχίας του στο κοιμητήριο του Αγίου Γεωργίου στο Αγρίνιο: «Μπήκε επιτέλους περίφραξη στο νέο κομμάτι του κοιμητηρίου που ήταν ξέφραγο από το 2006! Παράλληλα έγιναν εργασίες και για τους εσωτερικούς δρόμους του κοιμητηρίου. Βέβαια στο κοιμητήριο του Αγρινίου είναι πολλά που πρέπει να γίνουν ακόμη. Παράλληλα, παρεμβάσεις έγιναν και στα Περιφερειακά κοιμητήρια, όπως σε αυτό του Παναιτωλίου. Και σκοπεύουμε να κάνουμε κι άλλες, γιατί πρέπει να τιμούμε όπως αρμόζει τους νεκρούς μας», ανέφερε.

Ο Θύμιος Γρίβας σχολίασε πως πλέον ο «αγκαλιάζει» την παράταξη «Νέα Αρχή, τόπος να ζεις» και τον δήμαρχο Αγρινίου και φαίνεται να υπάρχει μια γενική ικανοποίηση για το έργο του: «Γι αυτό και πιστεύουμε πως ο κόσμος θα μας δώσει σαφή εντολή.

Νοικοκυρέψαμε τον δήμο μας, βάλαμε σε μια σειρά τα οικονομικά, υλοποιήσαμε έργα που έλειπαν από την πόλη. Σε ότι με αφορά, επειδή ο τομέας μου είχε να κάνε κατά πολύ με τα θέματα καθημερινότητας, έχω να πω ότι αυτή η μάχη κερδήθηκε. Και το να κερδίζεις την καθημερινότητα δεν είναι απλό».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button