Ταξίδευε στην Ευρώπη με τα πόδια και… συνελήφθη στο Αγρίνιο

Μια μικρή… αναγκαστική στάση στο ταξίδι του έκανε χθες το βράδυ 20χρονος, που έχει αποφασίσει να κάνει τον γύρο της Ευρώπης με τα πόδια!

Ο νεαρός συνεχίζοντας το ταξίδι του που κάνει πεζό και με οτο στοπ, βρέθηκε και στο Αγρίνιο, όπου, κινούμενος από Αγρίνιο προς Μεσολόγγι, τον σταμάτησαν για τυπικό έλεγχο αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, στο ύψος του ΚΤΕΛ.
Στις αποσκευές του βρήκαν ένα μαχαίρι (τύπου πεταλούδας), συνολικού μήκους -21- εκατοστών, με αποτέλεσμα ο νεαρός να συλληφθεί για παράβαση του νόμου περί όπλων.


Ο ίδιος αργότερα, εξήγησε, σύμφωνα με πληροφορίες, πως το μαχαίρι το χρειάζονταν για πρακτικούς λόγους και για ασφάλεια στο ταξίδι του.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ανέφερε ότι επόμενη στάση θα ήταν για αυτόν η Αθήνα, όπου έχει συγγενείς και φίλους.

Ο νεαρός αφέθηκε λίγο αργότερα ελεύθερος…

Η σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας για τη σύλληψη του νεαρού:

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο 67ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 20χρονος αλλοδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι (τύπου πεταλούδας), συνολικού μήκους -21- εκατοστών.

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Αγρίνιο Ευρώπη Πολωνός σύλληψη