Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Ευχαριστήριο του Λυκείου Ευηνοχωρίου για δωρεά βιβλίων από τον εκπαιδευτικό Ιωάννη Νικάκη

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Ευηνοχωρίου εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες προς τον εκπαιδευτικό κ. Ιωάννη Νικάκη για τη σημαντική δωρεά μεγάλου αριθμού βιβλίων σχετικών με τα μαθήματα των Φυσικών Επιστημών.

Τονίζεται χαρακτηριστικά πως η προσφορά του κ. Νικάκη συμβάλλει ουσιαστικά στην αναβάθμιση της σχολικής βιβλιοθήκης του σχολείου μας με βιβλία απαραίτητα για την εμβάθυνση των μαθητών στα μαθήματα των Φυσικών Επιστημών.

Η ανακοίνωση αναλυτικά:

“H σχολική κοινότητα του Ημερήσιου Γενικού Λυκείου Ευηνοχωρίου εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς τον εκπαιδευτικό κ. Ιωάννη Νικάκη για τη σημαντική δωρεά μεγάλου αριθμού βιβλίων σχετικών με τα μαθήματα των Φυσικών Επιστημών. Η προσπάθεια ενίσχυσης της βιβλιοθήκης μας αποτελεί για τη σχολική μας κοινότητα κορυφαίο στόχο.

Για την υλοποίησή του σημαντικοί αρωγοί είναι η αποδοχή δωρεών, η αγορά νέων εκδόσεων, η καταγραφή των υπαρχόντων τίτλων και η ανάρτηση στην ιστοσελίδα του σχολείου του καταλόγου των βιβλίων έτσι ώστε να είναι προσβάσιμος σε κάθε μαθητή και μαθήτρια.

Η προσφορά του κ. Νικάκη συμβάλλει ουσιαστικά στην αναβάθμιση της σχολικής βιβλιοθήκης του σχολείου μας με βιβλία απαραίτητα για την εμβάθυνση των μαθητών στα μαθήματα των Φυσικών Επιστημών. Η αξιέπαινη αυτή πράξη του μας γεμίζει ελπίδα για τη στήριξη στη σχολική μας μονάδα και ευχόμαστε κι ελπίζουμε να βρει μιμητές στο μέλλον.

Ο Διευθυντής

Νικόλαος Κ. Σταμάτης

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Ευηνοχωρίου”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button