Άποψη

Ευχαριστήριο μήνυμα Κ. Σύρρου

po-syrros-node-apologismos1Μετά την επανεκλογή του στη θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ Αιτωλ/νίας της ΝΔ, ο Κώστας Σύρρος έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα ευχαριστήριο μήνυμα, όπου αναφέρει:

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν στις εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη του κορυφαίου οργάνου της Νέας Δημοκρατίας στο  νομό. Το νέο Δ.Σ. της ΝΟΔΕ Αιτωλ/νίας έχει πλέον διαμορφωθεί και αποτελείται από αξιόλογους ανθρώπους που αγωνιούν για το μέλλον του τόπου και είναι πρόθυμοι να παλέψουν γι΄ αυτόν. Τους συγχαίρω λοιπόν για την εκλογή τους και δεσμεύομαι για την συνέχιση της συνεργασίας μας.

Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ τους δύο συνυποψήφιούς μου για τον άξιο αγώνα τους και να εκφράσω την βούλησή μου για συνεργασία μαζί τους. Η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει ενωμένους, για τι οι προκλήσεις είναι μεγάλες και τα προβλήματα του νομού μας πολλά και δύσκολα. Αυτή η προσπάθεια είναι ιδιαίτερα σημαντική και δεν πρέπει ν απουσιάζει κανείς.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους συνεργάτες μου που πίστεψαν στην προσπάθειά μου, με στήριξαν και «άντεξαν» μέχρι το τέλος.”

Κώστας Σύρρος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button