Δυτική Ελλάδα

Ευχαριστήριο για την εθελοντική προσφορά στην Βάλβειο βιβλιοθήκη

valveios-vivliothikiΒάλβειος Δημοτική Βιβλιοθήκη – Βελτιώνοντας την καθημερινότητα της βιβλιοθήκης με Εθελοντική διάθεση

Ευχαριστίες σε Κίνηση Φίλων Βαλβείου και ομάδα «Σαλτσινίστας»

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι με θέληση και εθελοντική διάθεση μπορούμε να κάνουμε πάρα πολλά πράγματα. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον έφορο της Βαλβείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης κ. Δημήτρη Δραγγανά και το βιβλιοθηκονόμο κ. Μιχάλη Κιτσινέλη για τη διάθεση και την προσφορά τους όλο το διάστημα που συνεργάζομαι μαζί τους ως πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου.

   Ξεχωριστά θέλω να ευχαριστήσω την κίνηση Φίλων της Βαλβείου αλλά και την εθελοντική ομάδα «Σαλτσινίστας» οι οποίοι με πολύ διάθεση και κέφι υλοποίησαν το προηγούμενο Σάββατο μια σειρά τροποποιήσεων στο εσωτερικό της Βιβλιοθήκης πράγμα που έχει να κάνει με την επιθυμία μας να την κάνουμε καλύτερη και πιο φιλόξενη στους επισκέπτες αλλά και σε όλες τις δραστηριότητες που γίνονται μέσα στο συγκεκριμένο χώρο.

   Επίσης δημιουργήθηκε χώρος για να υπάρξει παιδική βιβλιοθήκη και χώρος και για τους μικρούς φίλους του βιβλίου.

Διάθεση χρειάζεται από όλους και ειδικά στο θέμα της βιβλιοθήκης όπου θεωρώ ότι αξίζει να επενδύσουμε με φόντο τις επόμενες γενιές”, τονίζει σε σχετική του δήλωση ο Κων/νος Γιαννόπουλος , Πρόεδρος Πνευματικού Κοινωνικού Αθλητικού Κέντρου Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button