ΕκπαίδευσηΡοή Ειδήσεων

Ευχαριστήριο για την έγκριση της κτιριακής αναβάθμισης του Γυμνασίου Νεοχωρίου

Ο Διευθυντής κ. Φώτης Σκληρός, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές του Γυμνασίου Νεοχωρίου εκφράζουν με ανακοίνωση τους τις θερμές ευχαριστίες τους στον Πρόεδρο της ΚτΥπ Α.Ε. (Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.) κ. Τίμο Κατσίπο για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά για την αναβάθμιση της υλικοτεχνικής υποδομής καθώς επίσης και για την αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών του σχολείου, εγκρίνοντας για τον σκοπό αυτό το ποσό των 138.276,12 ευρώ.

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση, συνεχίζει:


«Συγκεκριμένα στις 13-3-2020 υποβάλαμε αίτηση στην ΚτΥπ Α.Ε. για την αναβάθμιση της υλικοτεχνικής υποδομής και της κτιριακής υποδομής του σχολείου μας.
Στις 30-4-2020 κλιμάκιο μηχανικών της ΚτΥπ Α.Ε. επισκέφθηκε το σχολείο μας και μετά από πολύωρη και αναλυτική αυτοψία κατέγραψε τις ανάγκες της υλικοτεχνικής υποδομής και της κτιριακής υποδομής του σχολείου μας.

Στις 15-7-2020 παραλάβαμε από την ΚτΥπ Α.Ε. σημαντική ποσότητα υλικοτεχνικού εξοπλισμού ικανού να καλύψει πολλές από τις ανάγκες του σχολείου μας.
Στις 6-9-2021 η ΚτΥπ Α.Ε. ενέκρινε το ποσό των 138.276,12 ευρώ για έργα αναβάθμισης των κτιριακών υποδομών του σχολείου μας.
Για την οριστική υλοποίηση του έργου έχουμε την διαβεβαίωση από τον Δήμο Ι.Π.Μεσολογγίου ότι έχει δρομολογηθεί η έκδοση της απαιτούμενης άδειας μικρής κλίμακας που εκκρεμούσε.

Διαβάστε Επίσης

Ευχαριστούμε επίσης θερμά το μέλος του Δ.Σ του ΔΑΠΕΕΠ κ. Νίκο Παπαγεωργίου και τον Δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Κώστα Λύρο για την συνδρομή τους».

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
ocean new optimize Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button