Βουλευτικές Εκλογές 2019Ροή Ειδήσεων

Ευχαριστήριο του ΕΠΑΜ Αγρινίου για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου

Η Τοπική Οργάνωση Αγρινίου του ΕΠΑΜ κοινοποίησε στον Τοπικό Τύπο, ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί όσους στήριξαν και τίμησαν με την ψήφο τους, τους υποψήφιους Αιτωλοακαρνανίας με το συμμαχικό ψηφοδέλτιο ΕΠΑΜ – ΑΚΚΕΛ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

“Οι υποψήφιοι της εκλογικής περιφέρειας Ν. Αιτωλοακαρνανίας του συμμαχικού ψηφοδελτίου ΕΠΑΜ – ΑΚΚΕΛ και το ΕΠΑΜ Αγρινίου, οφείλουν ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μας στήριξαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους.

Το κατοχικό πολιτικό καθεστώς εναλλάσσεται στην εξουσία. Το μόνο που θα φέρει είναι καινούργια μέτρα, μειώσεις συντάξεων, αρπαγή της ιδιωτικής περιουσίας με πλειστηριασμούς –εξώσεις και γενικό ξεπούλημα …Ο λαός θα κληθεί ακόμα μια φορά να πληρώσει το «μάρμαρο». Φτώχεια και εξαθλίωση είναι αυτό που ετοιμάζουν για μεγάλο μέρος του λαού ώστε να μην έχει τη δύναμη να αντιδράσει ακόμα και σε πιθανό Εθνικό Ακρωτηριασμό.

Η κατάσταση απαιτεί όλες οι Πατριωτικές –δημοκρατικές δυνάμεις να συσπειρωθούν , η πατρίδα βρίσκεται σε κίνδυνο . Οτιδήποτε άλλο -πέραν της πατρίδας – οι όποιες διαφορές , έρχονται σε δεύτερη μοίρα και είναι άνευ σημασίας .

Η μάχη που δώσαμε ήταν σκληρή αλλά αγωνιστήκαμε έντιμα και τη δώσαμε με την καρδιά μας, απέναντι σε ένα καθεστώς που δεν επέτρεπε να ακουστεί καμιά φωνή πέρα από τα κατοχικά κόμματα και από τα δήθεν αντιμνημονιακά.

Ο αγώνας συνεχίζεται ! Καλή λευτεριά !

Σας ευχαριστούμε”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button