Αυτοδιοίκηση

Ευχαριστεί την ΤΕΡΝΑ ο Δήμος Ναυπακτίας για την βοήθεια στις πλημμύρες

epi-dimarxeio-nafpaktos
Ευχαριστήρια επιστολή του Δήμου Ναυπακτίας προς την εταιρεία ΤΕΡΝΑ σχετικά με την παροχή βοήθειας για τα πρόσφατα πλημμυρικά φαινόμενα στις Δ.Ε. Αντιρρίου και Χάλκειας.

“Ο Δήμος Ναυπακτίας και συγκεκριμένα η Δ/νση  Περιβάλλοντος και πολιτικής προστασίας, με την παρούσα επιστολή, θέλει να εκφράσει δημόσιες ευχαριστίες προς την εταιρεία ΤΕΡΝΑ, για την πολύτιμη βοήθεια  και συνεισφορά της κατά την διάρκεια της πρόσφατης θεομηνίας  στην Δ.Ε. Αντιρρίου  και Χάλκειας, με την άμεση παροχή μηχανικών μέσων για την αντιμετώπιση των έντονων πλημμυρικών φαινόμενων.

Ειδικότερα, ευχαριστούμε τον εργοταξιάρχη κ. Ηλία Χουχουρέλο, διότι τόσο κατά την διάρκεια των πλημμυρικών φαινομένων, όσο και με την εν γένει στάση του και παρουσία του μέχρι σήμερα στην περιοχή, αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον του προς την τοπική κοινωνία, παρέχοντας πολύτιμη βοήθεια για την αντιμετώπιση ανυπέρβλητων, για τον Δήμο μας, προβλημάτων.

Σε αυτή την δύσκολη οικονομική συγκυρία, ανάλογες ενέργειες αποτελούν λαμπρό παράδειγμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, πρότυπο για πρόσωπα και εταιρείες.”

 

Με εκτίμηση,

Κοτσανάς Α.

Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Ναυπακτίας & Δ.Ε. Αντιρρίου

Πολονύφης Α.

Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Χάλκειας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close