Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Ευχαριστίες του Σελίβειου Γηροκομείου Μεσολογγίου στην ΚΑΕ Ολυμπιακός

Για τη διάθεση  υγειονομικού υλικού

To Σελίβειο Γηροκομείο Μεσολογγίου εκφράζει με ανακοίνωσή του ευχαριστίες στην ΚΑΕ Ολυμπιακός για τη διάθεση υγειονομικού υλικού στη δομή.

Αναλυτικά:

«Εκφράζοντας τα συναισθήματα της διοίκησης, των εργαζομένων και των φιλοξενούμενων στο Σελίβειο Γηροκομείο Μεσολογγίου απευθύνουμε θερμές ευχαριστίες στην ΚΑΕ Ολυμπιακός για τη διάθεση στη δομή μας υγειονομικού υλικού.

Η δωρεά είναι πολύ σημαντική διότι και εμείς, όπως όλες οι δομές, περνάμε μία πολύ δύσκολη φάση και χρειαζόμαστε υλικό σε πολύ μεγάλες ποσότητες.

Απευθύνουμε εξίσου και ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση και τους αθλητές του «Χαρίλαου Τρικούπη» για την καθοριστική συμβολή τους στην ενίσχυση του Σελίβειο Γηροκομείου.

Κι αυτό γιατί η εξαιρετικά συγκινητική και υψηλού συμβολισμού, πρωτοβουλία της ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει άμεση συνάρτηση, με τη μεθοδική και κοπιώδη προσπάθεια της ομάδας μπάσκετ της πόλης μας, του «Χαρίλαου Τρικούπη»!

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των δυο ομάδων που με την στάση τους ανέδειξαν έμπρακτα, το κοινωνικό πρόσημο του αθλητισμού».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button