ΕκπαίδευσηΡοή Ειδήσεων

Ευχαριστίες του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Χαλκιόπουλου

Ο Διευθυντής, ο Σύλλογος Διδασκόντων, οι μαθήτριες και οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Ν. Χαλκιόπουλου εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς τον Αθλητικό Σύλλογο Ν. Χαλκιόπουλου, για την δωρεά μιας τηλεόρασης – δύο διακριτικών γιλέκων ανακλαστικών και μιας πινακίδας stop, για την σχολική τροχονόμο, στην μνήμη του αδικοχαμένου νέου Τουρλίδα Δημητρίου κατοίκου του Ν. Χαλκιόπουλου.

Ακόμη, Διευθυντής, ο Σύλλογος Διδασκόντων, οι μαθήτριες & οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Ν. Χαλκιόπουλου, καθώς και η Προϊσταμένη και οι μαθητές του Νηπιαγωγείου Ν. Χαλκιόπουλου εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, για το αμέριστο ενδιαφέρον, την συνεχή υποστήριξη και προσφορά του στην προσπάθεια για τη βελτίωση του παρεχόμενου εκπαιδευτικού έργου.

Ειδικότερα τονίζουν τα εξής:

«Επειδή θεωρούμε ότι ο χώρος του παιχνιδιού και της αναψυχής βοηθά τους μαθητές/-τριες στην μάθηση, στην ενημέρωση, στην επικοινωνία και την αλληλεπίδραση μεταξύ τους θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του Σχολείου μας, για τη συνεισφορά του στην αγορά ψυχαγωγικών παιχνιδιών, τόσο για το Δημοτικό Σχολείο Ν. Χαλκιόπουλο όσο και για το Νηπιαγωγείο του Ν. Χαλκιόπουλου.

Με την ευχή για γρήγορη επαναφορά στην προηγούμενη κανονική μας κατάσταση ( λόγω της πανδημίας), δηλώνουμε ότι συνεχίζουμε να προσπαθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, σε συνεργασία πάντα με τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων, για τους μαθητές του σχολείου μας.

Εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων»

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΉΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΥ»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button