ΕκπαίδευσηΡοή Ειδήσεων

Αιτωλοακαρνανία: Ευχαριστίες για τους Μαθηματικούς Διαγωνισμούς «Ευκλείδης» και «Βαρόπουλος»

Το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 9:00 πραγματοποιήθηκε η 2η φάση του Πανελληνίου Μαθηματικού Διαγωνισμού «Ευκλείδης» για τους μαθητές Β’ και Γ΄Γυμνασίου και όλων των τάξεων του Λυκείου και ο μαθηματικός διαγωνισμός «Βαρόπουλος» για τους μαθητές της Α΄Γυμνασίου στα κάτωθι εξεταστικά κέντρα στο 3ο Γενικό Λύκειο Αγρινίου, στο 1ο Γυμνάσιο Ναυπάκτου και στο 1ο Γυμνάσιο Μεσολογγίου.

Η ανακοίνωση:

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συναδέλφους μαθηματικούς που μας βοήθησαν. Συγκεκριμένα για το εξεταστικό κέντρο στο Αγρίνιο:Μπεσίρη Δήμητρα, Αποστολόπουλο Χρήστο, Καλαμπαλίκη Γεράσιμο, Μαστρογιάννη Αλέξη, Μουρούκο Ευάγγελο, Μπραέσσα Ζήσιμο, Σουλίδη Πέτρο, Τσούνη Χριστόφορο και Φραγκούλη Άρη, στη Ναύπακτο: Λαουρδέκη Χρήστο, Παπαϊωάννου Γεώργιο, και Παπαδόπουλο Ευάνθιο και στο Μεσολόγγι:Αλεξανδρή Αντωνία, Μαντά Καλλιόπη και Χαρατσή Ευάγγελο, που βοήθησαν στην διεξαγωγή του διαγωνισμού στερούμενοι τον πολύτιμο χρόνο τους.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους συναδέλφους Βαμβάτσικο Κωνσταντίνο: υποδιευθυντή του 3ου ΓΕΛ, Βρέττα Γεώργιο: υποδιευθυντή του 1ου Γυμνασίου Ναυπάκτου Σπυρόπουλο Φώτιο: υποδιευθυντή του 1ου Γυμνασίου Μεσολογγίου για τη διάθεση των σχολείων τους.

Η Δ.Ε. του παραρτήματος εύχεται καλά αποτελέσματα σε όλους τους μαθητές!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button