Δυτική Ελλάδα

Ευχαριστίες από το «Παναγία Ελεούσα» για την εκδήλωση  «Χορεύω για τη ζωή»

epi-panagiaeleousaΗ Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα» , μέσω ανακοίνωσης. ευχαριστούν  το Δήμαρχο Αγρινίου κ. Γιώργο Παπαναστασίου, την Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αγρινίου (Κ.Ε.Δ.Α.) κα Μαρία Παπαγεωργίου καθώς και τους  τοπικούς χορευτικούς Συλλόγους: «Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου», «Καλλιτεχνικό Εργαστήρι», «Ζευγαράκι», «Συντροφιά με την παράδοση», « Ο Αιτωλός», «Οι ρίζες», «Παγκρήτιος», «Χοροστάσι», «Θεστιείς», «Κοινωφελής επιχείρηση Δήμου Αγρινίου», για τη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με τίτλο «Χορεύω για τη ζωή», που συνδιοργάνωσαν, με  σκοπό την ενίσχυση του Εργαστηρίου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου και ώρα 7.00 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου.

Το Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» συμμετείχε στην εκδήλωση με την ομάδα παραδοσιακών χορών των εκπαιδευομένων του, που ενθουσίασε το κοινό με την παρουσία του.

«Ήταν μια εξαιρετική χορευτική βραδιά γεμάτη από ήχους και μουσική παραδοσιακή περιοχών της Ελλάδας μας», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση του Εργαστηρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button