Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Ευχαριστεί την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεσολογγίου το Γυμνάσιο Νεοχωρίου

Ο Διευθυντής κ. Φώτης Σκληρός, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές του Γυμνασίου Νεοχωρίου εκφράζουν θερμές ευχαριστίες προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεσολογγίου και ιδιαίτερα προς τον Ανθυποπυραγό Κωνσταντίνο Καπνιά και τον Πυροσβέστη Χρήστο Κούτρα, για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά να επισκεφθούν και να ενημερώσουν για θέματα πυρασφάλειας.

Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε στο πρόσφατα ανακατασκευασμένο κλειστό γυμναστήριο του σχολικού συγκροτήματος και περιελάμβανε μεθόδους πρόληψης και τρόπους αντιμετώπισης της πυρικαγιάς τόσο σε αστικό όσο και σε μη αστικό περιβάλλον.


Η δράση πραγματοποιήθηκε εν όψει του αυξημένου κινδύνου πυρκαγιάς εξ αιτίας της θερινής περιόδου και της κλιματικής κρίσης αλλά και στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειάς οι μαθητές να αποκτούν επιπλέον χρήσιμες γνώσεις και δεξιότητες πέραν του στενού αναλυτικού προγράμματος.

«Θεωρούμε χρέος του κάθε φορέα και του κάθε πολίτη την ενημέρωση και την μέριμνα για την αποφυγή των καταστροφικών συνεπειών των πυρκαγιών.

Η παρουσίαση ήταν εμπεριστατωμένη και εύληπτη και απευθυνόταν όχι μόνο στους μαθητές αλλά και στους εκπαιδευτικούς.

Μετά το τέλος της ενημέρωσης οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με ένα σύγχρονο πυροσβεστικό όχημα, που τους περίμενε έξω από τον χώρο του γυμναστηρίου και να γνωρίσουν τις δυνατότητές του», αναφέρει σε ανακοίνωση το σχολείο.

neoxori (2)

neoxori (3)

Advertisements
Τοπική Διαφήμιση
pap spanakopita 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button