Δυτική Ελλάδα

Ευχαριστεί την 6η ΥΠΕ η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου

koi-elepap-neoktirioMε επιστολή της προς την 6η ΥΠΕ Πελοποννήσου Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας, η διοίκηση της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου, ευχαριστεί για την 28ετή παραχώρηση του κτιρίου όπου στεγάζονταν μέχρι να ολοκληρωθεί το έργο του νέου κτιρίου της και η μεταφορά της εκεί.

Αναλυτικά:

“Αξιότιμε κύριε Διοικητά,

Η Τοπική Διοικούσα Επιτροπή της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου, εκφράζει τις αμέριστες ευχαριστίες της στην 6η ΥΠΕ Πελοποννήσου Ιονίων Νήσων Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας, για τα δεκαοκτώ συναπτά χρόνια, παραχώρησης του κτηρίου του ΠΙΚΠΑ στην οδό Μανδηλαρά , δίνοντας τη δυνατότητα να προσφέρουμε τις ιατρικές , θεραπευτικές και αποκαταστασιακές υπηρεσίες μας, όπως ιατρική παρακολούθηση, φυσικοθεραπεία, λογοθεραπεία, εργοθεραπεία ψυχολογική και κοινωνική υποστήριξη σε παιδιά με αναπηρίες και τις οικογένειές τους.

Χίλιες τριακόσιες και πλέον οικογένειες από την περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας και όμορων νομών στην ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου βρήκαν στήριξη, αγάπη, σεβασμό, φροντίδα και αποθεραπεία.

Η ΕΛΕΠΑΠ μεταφέρθηκε στο νέο κτήριο, στον Περιφερειακό δρόμο Αγίου Χριστοφόρου περιοχή Γκένοβα. Στις νέες μας εγκαταστάσεις και υποδομές ευρωπαϊκών προδιαγραφών υψηλού επιπέδου, με τον πλέον σύγχρονο ιατρικό και θεραπευτικό εξοπλισμό, πιο κατάλληλους χώρους, επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας με τη λειτουργία τμημάτων διημέρευσης βρεφών και ενηλίκων.

Μοναδικός μας σκοπός και μέριμνα η βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με αναπηρίες.

Ευχαριστούμε και πάλι την 6η ΥΠΕ θα είμαστε για πάντα ευγνώμονες. Θα είναι μεγάλη μας χαρά να σας δεχθούμε στις νέες μας εγκαταστάσεις και να σας ενημερώσουμε για τα προγράμματα μας.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button