Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Ευχαριστεί όσους συνέδραμαν στη διανομή τριών τόνων ψαριών η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου ευχαριστεί όλους όσους συνέδραμαν για τη συντονισμένη και επιτυχή διανομή τριών τόνων ψαριών, καταρχήν στους ωφελουμένους του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι και όχι μόνο.

Αναλυτικά:

“Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου ευχαριστεί τα Ιχθυοτροφεία Γαλαξιδίου, τον εξαίρετο φίλο Λάμπρο Γκούλτα, εργαζόμενο στο Βοήθεια στο Σπίτι Αμφισσας, την Χριστίνα Δράκου εργαζόμενη στο Βοήθεια στο Σπίτι του Δήμου Ξηρομέρου, την οργάνωση Φλόγα, τον κ. Κ. Αυδή για την δωρεάν παραχώρηση αποθηκευτικού χώρου, τον κ. Ιωάννη Γιαννούλη για την παραχώρηση αυτοκινήτου, τον Στάθη Ρεντίφη εργαζόμενο στον Δήμο Ξηρομέρου, όλους τους εργαζόμενους στο Βοήθεια στο Σπίτι, μόνιμους και συμβασιούχους, τους Προέδρους Αρχοντοχωρίου, Παναγούλας, Μύτικα, Καραϊσκάκη, Βασιλόπουλου, Βλυζιανών, Μαχαιράς, Μπαμπίνης, Στρογγυλοβουνίου, Αγραμπέλων και Παλαιομάνινας, τους Συλλόγους Γυναικών και Χοβολιωτών Αστακού, τους ιερείς Μύτικα, Κανδήλας και Αστακού, για τη συντονισμένη και επιτυχή διανομή τριών τόνων ψαριών, καταρχήν στους ωφελουμένους του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι και σε άλλους συμπολίτες μας.

Η Κοινωφελής και το Βοήθεια στο Σπίτι, με τη συνδρομή του Δήμου σε αυτοκίνητο και προσωπικό, πέρασε με άριστα τις εξετάσεις εν μέσω πανδημίας, φτάνοντας στο σημείο να εξυπηρετεί πάνω από 450 συμπολίτες μας και στις τρεις δημοτικές ενότητες, μάλιστα με δύο επισκέψεις την εβδομάδα σε κάθε χωριό.

Επίσης εκτός από τις μετρήσεις σακχάρου, γίνονται μετρήσεις χοληστερίνης και των επιπέδων του οξυγόνου στο αίμα (οξυμετρία).

Η Κοινωφελής και οι εργαζόμενοι στο Βοήθεια στο Σπίτι θα συνεχίσουμε να εξυπηρετούμε τους συμπολίτες μας με κάθε τρόπο, εμπλουτίζοντας διαρκώς την παροχή των υπηρεσιών μας”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button