Ευχαριστεί ο Ι.Ν. Αγίου Αντωνίου Αγρινίου

Ευχαριστήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Φιλοπτώχου Ταμείου και οι Ιερείς και τα Μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ι.Ν. Αγίου Αντωνίου Αγρινίου.

Αναλυτικά:


«Ευχαριστήρια ανακοίνωση

Το Φιλόπτωχο ταμείο του ιερού ναού Αγίου Αντωνίου Αγρινίου,  θέλει να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες, προς  όλους εκείνους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για ενίσχυση του Φιλόπτωχου Ταμείου σε άπορες  οικογένειες της ενορίας μας, εν όψει των εορτών του Πάσχα. Ιδιαιτέρως στην εταιρεία SKLAVENITIS, την εταιρεία MARKET IN, την αξιότιμη Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου κα ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΠΟΚΑ για την προσφορά της σε κρέας και διάφορα τρόφιμα, την εταιρεία ΚΟΥΡΚΟΥΝΗ ΑΒΕΕ καθώς και εκείνους που μας ενίσχυσαν και  θέλουν να κρατήσουν την ανωνυμία τους είτε με κρέατα είτε με γεμάτες σακούλες με τρόφιμα  που έφεραν στο Ναό μας. Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να αναφέρουμε και τα εξής:

Με την χάρη του ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ μας ΘΕΟΥ και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΥ προετοιμαζόμαστε και για το Σπίτι Γαλήνης της ενορίας μας. Θέλουμε και εδώ να εκφράσουμε και τις εγκάρδιες ευχαριστίες  για δύο σημαντικές χορηγίες α) προς τον αξιότιμο κ. Χάρη Καφρίτσα για την γενναιόδωρη προσφορά  όλων των πλακιδίων  Σπιτιού Γαλήνης καθώς και β) τους αδελφούς Ευθύμιο, Κωνσταντίνο και Αγγελικής Σακκά που θα καλύψουν χρηματικά τα ηλεκτρολογικά που θα χρειαστούν για το Σπίτι Γαλήνης. Οι ουσιαστικές αυτές συμβολές και ανεκτίμητες  ενισχύσεις   μας  γεμίζουν με αγαθά και αισιόδοξα  αισθήματα για  συνέχιση του έργου μας.  Ευγνώμονες εμπρός του Αγίου Θυσιαστηρίου θα ευχόμαστε προς τον Δωρεοδότη Κύριο ημών Ιησού Χριστό, να  χαρίζει υγεία και δύναμη και πάσα ευλογία.

Καλή Ανάσταση!

Μετά Τιμής

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Φιλοπτώχου Ταμείου»

Το ευχαριστήριο:

«Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού θέλει να εκφράσεις τις ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τον κ ΓΕΩΡΓΙΟ Χρήστου ΦΕΛΩΝΗ για την πολύτιμη και πολυδάπανη κάλυψη των κιγκλιδωμάτων του σολέα του ναού. Ήδη από την Μεγάλη Τετάρτη και με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ Δαμασκηνού, τα ξυλόγλυπτα κιγκλιδώματα κοσμούν τον σολέα του Ναού μας. Ευχόμαστε ολοκαρδίως ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός δια πρεσβειών του Αγίου Αντωνίου να χαρίζει υγεία δύναμη και κάθε ευλογία για την θεάρεστη και γενναιόδωρη και πολυποίκιλη προσφορά του στο πολυδιάστατο έργο διακονίας του Ιερού Ναού μας.

Καλή Ανάσταση!
Μετα Τιμής και Εγκάρδιων ευχών
Οι Ιερείς και τα Μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου».

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Άγιος Αντώνιος ευχαριστήριο