Γεγονότα

Εξιχνιάστηκαν έξι κλοπές σε Αιτωλικό και Μεσολόγγι-δικογραφία σε βάρος πέντε δραστών

geg-klopi-diarrixi1

Σχηματίστηκαν πέντε ξεχωριστές δικογραφίες σε βάρος ισάριθμων δραστών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί

Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου και του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, έξι κλοπές που έλαβαν χώρα φέτος, από τον Απρίλιο μέχρι και τον Νοέμβριο, στο Αιτωλικό και στο Μεσολόγγι.

Πιο συγκεκριμένα, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου σχηματίστηκαν δικογραφίες για κλοπές ως εξής:

  • Σε βάρος ενός 16χρονου ημεδαπού, για κλοπή που έλαβε χώρα στις 29-7-2016 σε βρεφονηπιακό σταθμό του Δήμου Μεσολογγίου, κατά την οποία ο δράστης αφαίρεσε ένα ψυγείο και μια κουζίνα, συνολικής αξίας (800) ευρώ.
  • Σε βάρος ενός 40χρονου ημεδαπού, για κλοπή που έλαβε χώρα στις 8-11-2016, στο ΤΕΙ Μεσολογγίου, κατά την οποία ο δράστης αφαίρεσε μια μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή συνολικής αξίας (200) ευρώ.

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού σχηματίστηκαν δικογραφίες για κλοπές ως εξής:

  • Σε βάρος ενός 28χρονου ημεδαπού, ο οποίος στις 30-4-2016 και στις 9-5-2016, στο Αιτωλικό, εισήλθε σε δύο οικίες και αφαίρεσε συνολικά το χρηματικό ποσό των (390) ευρώ, καθώς και κοσμήματα, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, συνολικής αξίας πάνω από (2.000) ευρώ.
  • Σε βάρος ενός 22χρονου ημεδαπού, ο οποίος στις 14-10-2016, αφαίρεσε από μίνι μάρκετ ημεδαπού, το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ.
  • Σε βάρος ενός 20χρονου ημεδαπού, ο οποίος στις 17-10-2016 διέρρηξε κρεοπωλείο και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (150) ευρώ, προϊόντα αξίας (250) ευρώ και μια ηλεκτρονική μηχανή.

Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος των δραστών θα υποβληθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close